kids on bike

A Talmácsi-Ring utánpótlás versenycsapata kiváló eredményekkel végzett a MAMS/SMF/ACCR Utánpótlás Gyorsasági Bajnokság nemrég Kakukcson megrendezett fordulóján. A négy főből álló csapat minden tagja elismerésre méltóan helyt állt a pályán, a gyerekek kiváló eredményeket értek el. A Shell új partnerként csatlakozott a csapathoz, hogy a fiatalok a lehető legjobb teljesítménnyel vehessenek részt versenyeiken.

A versenyzőknek nemcsak a futamok izgalmaival, de a változékony időjárási viszonyokkal is szembe kellett nézniük. Abban, hogy minden körülmények között a maximális hatékonyságot hozzák ki a fiatal tehetségek a motorokból, a Shell V-Power üzemanyagok segítették őket.

A legjobb teljesítményt a kétfutamos versenyen Újvári Dóra érte el, aki az esőtől sem hátrált meg, sőt, maga mögött hagyta a mezőny többi tagját és futamgyőzelemmel ünnepelt, így összetettben a második helyet szerezte meg. Barta Kristóf összetettben harmadik lett, parádésan versenyzett a második versenyen és megmutatta, milyen is az igazi versenyszituáció, amikor az utolsó körben, óriási csatában egy defektes gumival is bemotorozott az előkelő második helyre. Az első versenyén megmérkőző, csupán hat éves Levánszky Ádám saját köridején három másodpercet javítva, a kilencedik helyen végzett. A szintén első alkalommal rajthoz álló Papp Kevin pedig a hatodik helyet érte el MiniGp Pro kategóriában.

Az edzők, a szülők és a szurkolók mellett Talmácsi Gábor is jelen volt az első futamon, hogy hasznos szakmai tanácsaival és lelki támogatással biztassa növendékeit. „Nagyon büszke vagyok a csapat minden tagjára, hiszen fantasztikus eredményeket értek el. Fontosnak tartom az élsportban, hogy a gyerekek már ilyen korán megtapasztalhassák a versenyélményt. Emellett a gyerekkorban elkezdett motorozás segít a reflexek, a koordinációs és a motorikus készségek fejlesztésében is. A Talmácsi-Ringen és a rendezvényeinken lehetőséget adunk a gyerekeknek, hogy időben megtanulják, hogyan kell egy kétkerekű járművet kezelni, fejlődik az egyensúlyérzékük és a térlátásuk, emellett pedig az utcai közlekedési biztonság rejtelmeibe is igyekszünk beavatni őket” – árulta el Talmácsi Gábor, a versenyzők mentora és a Shell V-Power üzemanyagok nagykövete.

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!