Ebben A Részben

E10 bevezetése

dec. 16, 2019

Az Európai Unió megújuló energia irányelvben előírtak teljesítése érdekében Magyarországon 2020. január 1-től emelkedik az üzemanyagok biokomponens tartalma.

Izgalmakkal teli Shell Eco-marathon versenyt tudhatnak maguk mögött a magyar diákok

júl. 09, 2019

Idén három magyar csapat vágott neki az immár 35. alkalommal megrendezett diákinnovációs versenynek, hogy egy teljesen új pályán mérje össze autóépítési tudását a kontinens legjobbjaival. Az ötnapos verseny során a csapatok azon dolgoztak, hogy minél messzebbre jussanak el 1 kWh energiával vagy 1 liter üzemanyaggal.

Magyarország három legenergiahatékonyabb autója együtt a Hősök terén

júl. 02, 2019

Az autókat megálmodó diákok idén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnöksége alatt képviselik hazánkat a Shell Eco-marathonon.

Újabb kísérlet energia-hatékonysági rekordok felállítására a Shell Eco-marathonon

jún. 07, 2019

Magyarországról három diákcsapat vesz részt az idei versenyen

Kényelmi termék és üzemanyag kiskereskedelmi kiválósági díjat kapott a Shell

jún. 07, 2019

Kapitány Istvánt választotta a 2019-es Év Európai Vezetőjének a NACS

Az LNG mint üzemanyag használata a szállítmányozásban 2040-ig 142 millió tonnával csökkentheti az üvegházhatású gázok kibocsátását

febr. 20, 2019

A Shell legfrissebb tanulmánya szerint a cseppfolyós földgáz (LNG) jelentős lehetőséget rejt magában, hogy tisztábbá és gazdaságosabbá tegye a szállítmányozási üzemanyag-ellátást, és csökkentse a hajók és nehéz tehergépjárművek által kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségét.

A Shell felvásárolta a sonnen-t, ezáltal kibővíti az intelligens háztartási energiatárolási és energia szolgáltatásait

febr. 18, 2019

A Shell* 100%-ban felvásárolta a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán.