Ebben A Részben

E10 bevezetése

2019 dec. 16.

Az Európai Unió megújuló energia irányelvben előírtak teljesítése érdekében Magyarországon 2020. január 1-től emelkedik az üzemanyagok biokomponens tartalma.

Izgalmakkal teli Shell Eco-marathon versenyt tudhatnak maguk mögött a magyar diákok

2019 júl. 09.

Idén három magyar csapat vágott neki az immár 35. alkalommal megrendezett diákinnovációs versenynek, hogy egy teljesen új pályán mérje össze autóépítési tudását a kontinens legjobbjaival. Az ötnapos verseny során a csapatok azon dolgoztak, hogy minél messzebbre jussanak el 1 kWh energiával vagy 1 liter üzemanyaggal.

Magyarország három legenergiahatékonyabb autója együtt a Hősök terén

2019 júl. 02.

Az autókat megálmodó diákok idén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnöksége alatt képviselik hazánkat a Shell Eco-marathonon.

Újabb kísérlet energia-hatékonysági rekordok felállítására a Shell Eco-marathonon

2019 jún. 07.

Magyarországról három diákcsapat vesz részt az idei versenyen

Kényelmi termék és üzemanyag kiskereskedelmi kiválósági díjat kapott a Shell

2019 jún. 07.

Kapitány Istvánt választotta a 2019-es Év Európai Vezetőjének a NACS

Az LNG mint üzemanyag használata a szállítmányozásban 2040-ig 142 millió tonnával csökkentheti az üvegházhatású gázok kibocsátását

2019 febr. 20.

A Shell legfrissebb tanulmánya szerint a cseppfolyós földgáz (LNG) jelentős lehetőséget rejt magában, hogy tisztábbá és gazdaságosabbá tegye a szállítmányozási üzemanyag-ellátást, és csökkentse a hajók és nehéz tehergépjárművek által kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségét.

A Shell felvásárolta a sonnen-t, ezáltal kibővíti az intelligens háztartási energiatárolási és energia szolgáltatásait

2019 febr. 18.

A Shell* 100%-ban felvásárolta a sonnen céget, amely vezető szerepet tölt be a háztartások számára biztosított intelligens energiatárolási rendszerek és innovatív energetikai szolgáltatások piacán.