Ebben A Részben

Digitális esetrögzítés a Peter Cerny mentőautóin a Shell vásárlóinak köszönhetően

2020 szept. 18.

A Peter Cerny Alapítvány nyolc tablet, védőtokok és fóliák beszerzésére fordította azokat a ClubSmart pontokat, amelyeket a Shell hűségprogramjában ajánlottak fel számukra a vásárlók. A tabletek segítségével a mentőorvosok menet közben tudják majd rögzíteni az adatokat, amivel a papírmunka teljesen kiváltható lesz, így a koraszülöttmentők még idén teljesen átállhatnak az elektronikus esetrögzítésre.

Családbarát munkahely elismerést kapott a Shell Hungary zRt

2020 aug. 04.

A Shell Hungary zRt. számos támogatást kínál munkavállalóinak, amely megkönnyíti a családi élet és a munkahely összeegyeztetését. A vállalat ennek elismeréseként érdemelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított védjegy bronz fokozatát.

Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

2020 jún. 24.

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással. A különböző ételeket – többek között szendvicseket, italokat, grillcsirkét, péksüteményeket és egyéb finomságokat – a NetPincér GO futárjai juttatják el otthonunkba.

ClubSmart Működési Szabályzat módosulás

2020 jún. 15.

A ClubSmart Működési Szabályzat 2020.07.15-től módosul. Tekintse át 2020.07.15-től érvényes Működési Szabályzatunkat már most, ide kattintva!

Tájékoztató a Koronavírus-Járvány Kapcsán Bevezetett Rendkívüli Intézkedésekről

2020 máj. 18.

A Shellnél a legfontosabb szempont mindig dolgozóink, vásárlóink és üzleti partnereink biztonsága és egészsége. Figyeljük és szigorúan követjük a hazai egészségügyi szervezetek instrukcióit és javaslatait, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a koronavírus hatását társadalmunkra. Fő törekvésünk megerősíteni a higiéniára és fertőtlenítésre vonatkozó szabályokat töltőállomásainkon.

2020. május 18-tól hatályba lépő változás a járvánnyal kapcsolatos szabályozások tekintetében

2020 máj. 18.

Kérjük olvassák el a Budapestre alkalmazható enyhítésekre vonatkozó tájékoztatónkat.

2020. május 4-én hatályba lépő változások

2020 máj. 04.

Kérjük olvassák el a Budapest és Pest megyén kívül az ország egész területére alkalmazható enyhítésekre vonatkozó információt.

Köszönjük a nem mindennapi hősöknek!

2020 márc. 25.

Kedves nem mindennapi hősök! Szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt és elkövetkezendő hetek fáradhatatlan munkájáért!

Kapitány István lett a Menedzserszövetség új elnöke

2020 márc. 02.

Kapitány Istvánt, a Shell globális kiskereskedelmi alelnökét választották meg 100%-os szavazati aránnyal a Menedzserek Országos Szövetség új elnökének a rendkívüli tisztújító közgyűlésen 2020. január 20-án.

Életeket menthet a Peter Cerny Alapítványnak adományozott új készülék

2020 febr. 05.

A koraszülöttmentésben alkalmazott különleges eszköz beszerzéséhez szükséges összeget a Shell a vásárlókkal összefogva gyűjtötte össze és a Jónak lenni jó kampány keretében ajánlotta fel a szervezetnek. Az oxigénhiányos állapotban született babák mentése így még biztonságosabbá válik.

A Shell Közép- és Kelet Európában is megtette az első lépéseket az elektromos töltők piacán

2020 jan. 10.

A Shell egyszerre két újdonsággal is megjelenik az elektromos töltők kelet- és közép-európai piacán: a vállalat a töltőhálózatot üzemeltető IONITY-vel együttműködve megnyitja első gyorstöltő állomását Magyarországon, ezzel egyidőben pedig bemutatja a Shell Recharge töltőpontot is, amely a Shell elektromos járműveket töltő globális, saját márkája. Az autósoknak így a Shell töltőállomásokon mindkét töltőponton lehetőségük nyílik újratölteni elektromos autóikat is.

Új elnök a magyarországi Shell élén

2020 jan. 07.

2020 januárjától Istenesné Solti Andreát nevezték ki az Igazgatóság elnökének, amely hazánkban a legmagasabb pozíció a Royal Dutch Shellnél.