Ebben A Részben

Ajándék kávé, szeretettel

2020 dec. 01.

Szeretnénk köszönetet mondani az egészségügyi dolgozóknak az elmúlt hónapokban és az elkövetkezendő időszakban végzett fáradhatatlan munkájukért.

Egy súlyos szívelégtelenséggel születetett kislányról szóló mesekönyv terjesztésével segít a Shell

2020 nov. 18.

Janka történetéből befolyó bevételből a meseíró édesanya a kórházat és a koraszülöttmentőket is támogatja.

Tájékoztató a koronavírus-járvány kapcsán alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről

2020 nov. 16.

Kedves Vásárlóink! A kormány 2020.11.10-én kihirdetett rendelete kapcsán töltőállomásainkon életbe lépő változásokról a címre kattintva olvashatnak.

Digitális esetrögzítés a Peter Cerny mentőautóin a Shell vásárlóinak köszönhetően

2020 szept. 18.

A Peter Cerny Alapítvány nyolc tablet, védőtokok és fóliák beszerzésére fordította azokat a ClubSmart pontokat, amelyeket a Shell hűségprogramjában ajánlottak fel számukra a vásárlók. A tabletek segítségével a mentőorvosok menet közben tudják majd rögzíteni az adatokat, amivel a papírmunka teljesen kiváltható lesz, így a koraszülöttmentők még idén teljesen átállhatnak az elektronikus esetrögzítésre.

Családbarát munkahely elismerést kapott a Shell Hungary zRt

2020 aug. 04.

A Shell Hungary zRt. számos támogatást kínál munkavállalóinak, amely megkönnyíti a családi élet és a munkahely összeegyeztetését. A vállalat ennek elismeréseként érdemelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított védjegy bronz fokozatát.

Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

2020 jún. 24.

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással. A különböző ételeket – többek között szendvicseket, italokat, grillcsirkét, péksüteményeket és egyéb finomságokat – a NetPincér GO futárjai juttatják el otthonunkba.

ClubSmart Működési Szabályzat módosulás

2020 jún. 15.

A ClubSmart Működési Szabályzat 2020.07.15-től módosul. Tekintse át 2020.07.15-től érvényes Működési Szabályzatunkat már most, ide kattintva!

Tájékoztató a Koronavírus-Járvány Kapcsán Bevezetett Rendkívüli Intézkedésekről

2020 máj. 18.

A Shellnél a legfontosabb szempont mindig dolgozóink, vásárlóink és üzleti partnereink biztonsága és egészsége. Figyeljük és szigorúan követjük a hazai egészségügyi szervezetek instrukcióit és javaslatait, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a koronavírus hatását társadalmunkra. Fő törekvésünk megerősíteni a higiéniára és fertőtlenítésre vonatkozó szabályokat töltőállomásainkon.

2020. május 18-tól hatályba lépő változás a járvánnyal kapcsolatos szabályozások tekintetében

2020 máj. 18.

Kérjük olvassák el a Budapestre alkalmazható enyhítésekre vonatkozó tájékoztatónkat.

2020. május 4-én hatályba lépő változások

2020 máj. 04.

Kérjük olvassák el a Budapest és Pest megyén kívül az ország egész területére alkalmazható enyhítésekre vonatkozó információt.

Köszönjük a nem mindennapi hősöknek!

2020 márc. 25.

Kedves nem mindennapi hősök! Szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt és elkövetkezendő hetek fáradhatatlan munkájáért!

Kapitány István lett a Menedzserszövetség új elnöke

2020 márc. 02.

Kapitány Istvánt, a Shell globális kiskereskedelmi alelnökét választották meg 100%-os szavazati aránnyal a Menedzserek Országos Szövetség új elnökének a rendkívüli tisztújító közgyűlésen 2020. január 20-án.

Életeket menthet a Peter Cerny Alapítványnak adományozott új készülék

2020 febr. 05.

A koraszülöttmentésben alkalmazott különleges eszköz beszerzéséhez szükséges összeget a Shell a vásárlókkal összefogva gyűjtötte össze és a Jónak lenni jó kampány keretében ajánlotta fel a szervezetnek. Az oxigénhiányos állapotban született babák mentése így még biztonságosabbá válik.

A Shell Közép- és Kelet Európában is megtette az első lépéseket az elektromos töltők piacán

2020 jan. 10.

A Shell egyszerre két újdonsággal is megjelenik az elektromos töltők kelet- és közép-európai piacán: a vállalat a töltőhálózatot üzemeltető IONITY-vel együttműködve megnyitja első gyorstöltő állomását Magyarországon, ezzel egyidőben pedig bemutatja a Shell Recharge töltőpontot is, amely a Shell elektromos járműveket töltő globális, saját márkája. Az autósoknak így a Shell töltőállomásokon mindkét töltőponton lehetőségük nyílik újratölteni elektromos autóikat is.

Új elnök a magyarországi Shell élén

2020 jan. 07.

2020 januárjától Istenesné Solti Andreát nevezték ki az Igazgatóság elnökének, amely hazánkban a legmagasabb pozíció a Royal Dutch Shellnél.