Ebben A Részben

Tájékoztató a Koronavírus-Járvány Kapcsán Bevezetett Rendkívüli Intézkedésekről

márc. 27, 2020

A Shellnél a legfontosabb szempont mindig dolgozóink, vásárlóink és üzleti partnereink biztonsága és egészsége. Figyeljük és szigorúan követjük a hazai egészségügyi szervezetek instrukcióit és javaslatait, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a koronavírus hatását társadalmunkra. Fő törekvésünk megerősíteni a higiéniára és fertőtlenítésre vonatkozó szabályokat töltőállomásainkon.

Köszönjük a nem mindennapi hősöknek!

márc. 25, 2020

Kedves nem mindennapi hősök! Szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt és elkövetkezendő hetek fáradhatatlan munkájáért!

Kapitány István lett a Menedzserszövetség új elnöke

márc. 02, 2020

Kapitány Istvánt, a Shell globális kiskereskedelmi alelnökét választották meg 100%-os szavazati aránnyal a Menedzserek Országos Szövetség új elnökének a rendkívüli tisztújító közgyűlésen 2020. január 20-án.

Életeket menthet a Peter Cerny Alapítványnak adományozott új készülék

febr. 05, 2020

A koraszülöttmentésben alkalmazott különleges eszköz beszerzéséhez szükséges összeget a Shell a vásárlókkal összefogva gyűjtötte össze és a Jónak lenni jó kampány keretében ajánlotta fel a szervezetnek. Az oxigénhiányos állapotban született babák mentése így még biztonságosabbá válik.

A Shell Közép- és Kelet Európában is megtette az első lépéseket az elektromos töltők piacán

jan. 10, 2020

A Shell egyszerre két újdonsággal is megjelenik az elektromos töltők kelet- és közép-európai piacán: a vállalat a töltőhálózatot üzemeltető IONITY-vel együttműködve megnyitja első gyorstöltő állomását Magyarországon, ezzel egyidőben pedig bemutatja a Shell Recharge töltőpontot is, amely a Shell elektromos járműveket töltő globális, saját márkája. Az autósoknak így a Shell töltőállomásokon mindkét töltőponton lehetőségük nyílik újratölteni elektromos autóikat is.

Új elnök a magyarországi Shell élén

jan. 07, 2020

2020 januárjától Istenesné Solti Andreát nevezték ki az Igazgatóság elnökének, amely hazánkban a legmagasabb pozíció a Royal Dutch Shellnél.