Ebben A Részben

Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

jún. 24, 2020

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással. A különböző ételeket – többek között szendvicseket, italokat, grillcsirkét, péksüteményeket és egyéb finomságokat – a NetPincér GO futárjai juttatják el otthonunkba.

ClubSmart Működési Szabályzat módosulás

jún. 15, 2020

A ClubSmart Működési Szabályzat 2020.07.15-től módosul. Tekintse át 2020.07.15-től érvényes Működési Szabályzatunkat már most, ide kattintva!

Tájékoztató a Koronavírus-Járvány Kapcsán Bevezetett Rendkívüli Intézkedésekről

máj. 18, 2020

A Shellnél a legfontosabb szempont mindig dolgozóink, vásárlóink és üzleti partnereink biztonsága és egészsége. Figyeljük és szigorúan követjük a hazai egészségügyi szervezetek instrukcióit és javaslatait, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a koronavírus hatását társadalmunkra. Fő törekvésünk megerősíteni a higiéniára és fertőtlenítésre vonatkozó szabályokat töltőállomásainkon.

2020. május 18-tól hatályba lépő változás a járvánnyal kapcsolatos szabályozások tekintetében

máj. 18, 2020

Kérjük olvassák el a Budapestre alkalmazható enyhítésekre vonatkozó tájékoztatónkat.

2020. május 4-én hatályba lépő változások

máj. 04, 2020

Kérjük olvassák el a Budapest és Pest megyén kívül az ország egész területére alkalmazható enyhítésekre vonatkozó információt.

Köszönjük a nem mindennapi hősöknek!

márc. 25, 2020

Kedves nem mindennapi hősök! Szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt és elkövetkezendő hetek fáradhatatlan munkájáért!

Kapitány István lett a Menedzserszövetség új elnöke

márc. 02, 2020

Kapitány Istvánt, a Shell globális kiskereskedelmi alelnökét választották meg 100%-os szavazati aránnyal a Menedzserek Országos Szövetség új elnökének a rendkívüli tisztújító közgyűlésen 2020. január 20-án.

Életeket menthet a Peter Cerny Alapítványnak adományozott új készülék

febr. 05, 2020

A koraszülöttmentésben alkalmazott különleges eszköz beszerzéséhez szükséges összeget a Shell a vásárlókkal összefogva gyűjtötte össze és a Jónak lenni jó kampány keretében ajánlotta fel a szervezetnek. Az oxigénhiányos állapotban született babák mentése így még biztonságosabbá válik.

A Shell Közép- és Kelet Európában is megtette az első lépéseket az elektromos töltők piacán

jan. 10, 2020

A Shell egyszerre két újdonsággal is megjelenik az elektromos töltők kelet- és közép-európai piacán: a vállalat a töltőhálózatot üzemeltető IONITY-vel együttműködve megnyitja első gyorstöltő állomását Magyarországon, ezzel egyidőben pedig bemutatja a Shell Recharge töltőpontot is, amely a Shell elektromos járműveket töltő globális, saját márkája. Az autósoknak így a Shell töltőállomásokon mindkét töltőponton lehetőségük nyílik újratölteni elektromos autóikat is.

Új elnök a magyarországi Shell élén

jan. 07, 2020

2020 januárjától Istenesné Solti Andreát nevezték ki az Igazgatóság elnökének, amely hazánkban a legmagasabb pozíció a Royal Dutch Shellnél.