Tisztelt Vásárlóink!

A Kormány 211/2020. (V. 16.) Korm. rendelete a fővárosi védelmi intézkedésekről rendelkezik, amely a Budapest területére alkalmazható enyhébb szabályokat rögzíti:

  • 1.5 méteres védőtávolságot kell az embereknek egymás között alkalmazni (kivéve az egy háztartásban élők) shopjainkban is,
  • kötelező mindenki számára a szájmaszk viselése a Shell töltőállomások shopjaiban is,
  • megengedett a vendéglátó üzletek, így a Shell töltőállomások kerthelyiségében vagy teraszán a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása.
  • a teraszokon is a védőtávolság asztaltársaságonként 1,5 méter, ami azt jelenti, hogy a teraszon az asztalokat úgy helyezzük el, hogy a köré rakott székeken a külön asztalnál helyet foglaló vásárlóink egymástól legalább 1.5 méter távolságban legyenek. Az asztalok és székek elhelyezésén változtatni tilos!

A hatályban lévő kijárási korlátozásokat és védelmi intézkedéseket tartalmazó rendeletek megsértőjével szemben a hatóságok jogkövetkezményeket alkalmazhatnak. Kérünk ezért minden Vásárlónkat, hogy az előírásokat tartsák be és a töltőállomáson dolgozók ezen szabályok betartására vonatkozó kéréseit, illetve egyéb írásbeli tájékoztatásainkat követni szíveskedjenek.

Ajánlott tartalom

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!