A Kormány május 4-étől hatályos 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelete az ún. védelmi intézkedésekről rendelkezik, amely Budapest és Pest megyén kívül az ország egész területére alkalmazható enyhébb szabályokat rögzíti:

  • 1.5 méteres védőtávolságot kell az embereknek egymás között alkalmazni (kivéve az egy háztartásban élők) shopjainkban is,
  • kötelező mindenki számára a szájmaszk viselése a Shell töltőállomások shopjaiban is,
  • Budapest és Pest megyén kívül megengedett a vendéglátó üzletek, így a Shell töltőállomások kerthelyiségében vagy teraszán a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása.
  • a teraszokon is a védőtávolság asztaltársaságonként 1,5 méter, ami azt jelenti, hogy a teraszon az asztalokat úgy helyezzük el, hogy a köré rakott székeken a külön asztalnál helyet foglaló vásárlóink egymástól legalább 1.5 méter távolságban legyenek. Az asztalok és székek elhelyezésén változtatni tilos!

A hatályban lévő kijárási korlátozásokat és védelmi intézkedéseket tartalmazó rendeletek megsértőjével szemben a hatóságok jogkövetkezményeket alkalmazhatnak. Kérünk ezért minden vásárlónkat, hogy az előírásokat tartsák be és a töltőállomáson dolgozók ezen szabályok betartására vonatkozó kéréseit, illetve egyéb írásbeli tájékoztatásainkat követni szíveskedjenek.

A koronavírus-járvány kapcsán bevezetett átfogó intézkedéseinkről itt tájékozódhat.

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!