Családbarát Hely tanúsító védjegy

„Alapvető vállalati értékeink közé tartozik, hogy támogassuk a munkavállalókat saját fejlődésükben, valamint munka és a magánéletük összehangolásában. Családbarát gyakorlatainkat már régóta alkalmazzuk, ennek köszönhetően munkatársaink elkötelezettek és lojálisak. Az ilyen elismerés megerősítés számunkra, hogy jó úton haladunk. Továbbra is prioritásként kezeljük a sokszínű és befogadó vállalati kultúra építését” – mondta Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary zRt. igazgatóságának elnöke.

Az otthoni munkavégzés mindig is bevett gyakorlat volt a Shellnél, emellett a vállalat - a munkakör jellegétől függően - támogatja a részmunkaidős vagy rugalmas munkaidőben való foglalkoztatást, aminek segítségével a gyermekes munkavállalók könnyebben összehangolhatják munkahelyi napirendjüket a családi életükkel. Számos egyéb gyakorlat is segíti a munkatársak fizikai és mentális egészségének megőrzését, valamint a vállalati események, további juttatások és hasznos fejlesztési programok is hozzájárulnak az ösztönző, családbarát munkakörülményekhez.

Ajánlott tartalom

Shell DYNAFLEX technológia

Tudjon meg többet a DYNAFLEX technológiáról.

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról DYNAFLEX technológiával.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!