A digitalizáció újabb mérföldkövéhez érkezett a koraszülöttmentő Peter Cerny Alapítvány. A Shell segítségével beszerzett nyolc új tablet készülékkel többé már nincs akadálya annak, hogy a mentőautókban elektronikusan dokumentálják az eseteket. A papír alapú dokumentáció elhagyásával jelentősen könnyebb lesz az esetrögzítés, hiszen a felvitt információkat a központban is rögtön megkapják, valamint egy-egy út után nem kell a papírra leírt adatokat újra bevinni a számítógépbe, amivel többórányi adminisztrációs extra munkát megspórolnak majd a mentősök. Az alapítvány teljesen saját rendszerrel fog dolgozni, aminek a fejlesztése már elkezdődött, és a tervek szerint november elején használatra kész lesz a próbaverzió. Ezután minden esetet már csak elektronikusan rögzítenek a mentőautókban.

A ClubSmart programban az alapítvány számára fejajánlott pontokból a Shell 8 darab tabletet és 6-6 tokot, illetve védőfóliát vásárolt. A rohamkocsi és az esetkocsi mellett a diszpécsernél is lesz tablet, illetve további cserekészülékek is rendelkezésre állnak majd egy esetleges meghibásodás esetén.

„Örülünk, hogy a hűséges vásárlóinknak köszönhetően hozzájárulhatunk a Peter Cerny Alapítvány digitális átállásához, és megkönnyíthetjük a munkájukat azzal, hogy lehetővé válik számukra az extra adminisztráció és papírmunka elhagyása. Amellett, hogy fedezzük az alapítvány éves üzemanyagfelhasználását, egyéb erőforrásainkkal is szeretnénk segíteni őket a koraszülöttek mentésében és szállításában, illetve vásárlóinkat is szeretnénk érzékenyíteni a téma iránt egy-egy adománygyűjtő kampány során. Legutóbb például egy Tecotherm Neo készülék beszerzését tudtuk lehetővé tenni a vásárlóink bevonásával, amivel az oxigénhiányos koraszülöttek szállítása még biztonságosabb” – tette hozzá Istenesné Solti Andrea a Shell Hungary zRt. igazgatóságának elnöke.

A ClubSmart hűségprogram tagjai egész évben jótékonykodhatnak, és felajánlhatják pontjaikat a Peter Cerny alapítvány számára.

Ajánlott tartalom

Shell DYNAFLEX technológia

Tudjon meg többet a DYNAFLEX technológiáról.

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról DYNAFLEX technológiával.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!