Kapitány István

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Menedzserszövetség közgyűlése a szervezet elnökévé választott. Célom, hogy számos magyarországi csúcsvezetőt is megnyerjek a céljaink támogatásához, többek között arra, hogy minél több feltörekvő magyar menedzsert tudjunk hatékonyan mentorálni és támogatni, hogy még nagyobb számban váljanak meghatározó szereplőivé a regionális és nemzetközi üzleti életnek. Magyarországról indult a karrierem, ezért természetes, hogy szeretném 30 éves nemzetközi üzleti tapasztalatomat megosztani a tehetséges magyar menedzserekkel.

Fontosnak tartom, hogy a magyarországi és európai társszervezetekkel minél hatékonyabb együttműködést alakítsunk ki a menedzserek társadalmi szerepvállalásának erősítése érdekében” – mondta el nyitóbeszédében Kapitány István, a magyar Menedzserszövetség új elnöke.

A Shell globális alelnöki posztjában István a világ legnagyobb – mobilitási – kiskereskedelmi üzletágáért felel, amely több mint 45 000 töltőállomásból áll és több mint 80 országban van jelen. Az üzletágban 500 000 munkatárs naponta több mint 30 millió ügyfelet szolgál ki, és 200 milliárd liter üzemanyagot, 250 millió csésze kávét, 350 millió üdítőt és 450 millió harapnivalót ad el évente, illetve 12 milliárd tranzakciót dolgoz fel.

Kapitány Istvánt a Menedzserszövetség 2018 Év Menedzserének választotta.

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!