A kormány 2020. november 10-én kiadott 484/2020 kormányrendelete alapján azokon a Shell töltőállomásokon, melyek vendéglátóegységként is üzemelnek, vagyis előkészített, vagy helyben készülő ételek, italok árusítása folyik, 2020. november 11. 24:00 órától ezeket a termékeket kizárólag elvitelre adjuk ki.

Valamennyi Shell töltőállomásra érvényes információk, szabályaink:

 • A HACCP szerinti élelmiszer-biztonsági intézkedéseknek megfelelően járunk el, amelynek további részletei lejjebb olvashatók.
 • Legtöbb töltőállomásunk egész területén kötelező az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszk viselése. Kérjük, figyelje a kihelyezett felhívásainkat.
 • A kihelyezett kézfertőtlenítőt kérjük, használják mindannyiunk biztonsága érdekében.
 • A tankoló pisztolyoknál biztosítunk egyszer használatos kesztyűket, a készlet erejéig.
 • A kártyaterminálok kifelé fordítva üzemelnek, így a kártyás fizetések érintésmentesek, illetve a billentyűzet rendszeresen fertőtlenítésre kerül. Aki tud, kérjük, fizessen kártyával készpénz helyett.
 • Ha lehet, a ClubSmart kártya helyett, kérjük, használják az érintésmentes digitális kártyát, a Shell alkalmazáson keresztül.
 • Kérjük vásárlóinkat, hogy csak a vásárlás lefolytatásához legszükségesebb mennyiségű időt töltsék töltőállomásainkon. A shopban egymástól tartsanak 1,5-2 méter távolságot.

A fertőzés elleni védekezés mindannyiunk egyéni felelőssége is.

A hatályban lévő kijárási tilalom és védelmi intézkedéseket tartalmazó rendeletek megsértőjével szemben a hatóságok jogkövetkezményeket alkalmazhatnak. Kérünk ezért minden vásárlónkat, hogy az előírásokat tartsák be és a töltőállomáson dolgozók ezen szabályok betartására vonatkozó kéréseit, illetve egyéb írásbeli tájékoztatásainkat követni szíveskedjenek.

A hálózat dolgozói rendszeres élelmiszerbiztonsági oktatásokon vesznek részt, hogy az év minden napján biztosítani tudjuk a megfelelő védelmet a szükséges intézkedésekkel:

 • Baktérium és vírusölő fertőtlenítőszerek használata
  • takarításkor, külön-külön takarítva a vásárlók által használt területeket, az élelmiszer készítéshez használt helyiségeket és a személyzeti tereket,
  • vásárlók által használt eszközök mosogatásakor, ügyelve a megfelelő fertőtlenítő hőmérsékletre (82°C)
  • antibakteriális szappan és egyszer használatos védőkesztyű használata ételkészítéskor,
 • antibakteriális szappan az állomások összes vásárlói és személyzeti mellékhelyiségében, ami elégedhetetlenül fontos a személyi higiéniához,
 • élelmiszer kiszolgáláskor minden elvárható intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy ételeink italaink megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek, a vevők elvárásainak, ne tartalmazzanak az egészségre és a környezetre káros anyagokat, továbbá mindenkor eleget tegyenek a vonatkozó szakmai elvárásoknak, jogi szabályozásnak.

Napi szinten, folyamatosan követjük a helyzetet, információkat és tapasztalatokat gyűjtünk Shell töltőállomásainkról Európa-szerte.
A Shell töltőállomások dolgozói mindent megtesznek a zavartalan működés érdekében ebben a nehéz időszakban is, és igyekeznek biztosítani, hogy vásárlóink biztonságban érezhessék magukat állomásainkon. Nagyra értékeljük és köszönjük igyekezetüket!
Shell Hungary zRt

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!