1. Általános, minden Shell töltőállomásra érvényes információk, szabályaink:

 • A jelenlegi rendkívüli helyzetben a töltőállomások nyitva tartása folyamatosan változhat, ezért kérjük, az aktuális nyitva tartásról tájékozódjon töltőállomás-keresőnk segítségével.
 • A tankoló pisztolyoknál biztosítunk egyszer használatos kesztyűket, a készlet erejéig.
 • A kártyaterminálok kifelé fordítva üzemelnek, így a kártyás fizetések érintésmentesek, illetve a billentyűzet rendszeresen fertőtlenítésre kerül. Aki tud, kérjük, fizessen kártyával készpénz helyett.
 • Ha lehet, a ClubSmart kártya helyett, kérjük, használják az érintésmentes digitális kártyát, a Shell alkalmazáson keresztül.
 • kötelező mindenki számára a szájmaszk viselése a Shell töltőállomások shopjaiban is.
 • 1.5 méteres védőtávolságot kell az embereknek egymás között alkalmazni (kivéve az egy háztartásban élő személyek)
 • A higiéniai szabályokat megerősítettük, a HACCP szerinti élelmiszer-biztonsági intézkedéseknek megfelelően járunk el, amelynek további részletei a 4. pontban olvashatók.
 • A kötelező védőtávolságot asztaltársaságonként a megvásárolt étel-, ital elfogyasztásakor is be kell tartani. Ennek érdekében az asztalokat úgy helyeztük el, hogy a köré rakott székeken a külön asztalnál helyet foglaló vásárlók egymástól legalább 1.5 méter távolságban legyenek. Az asztalok és székek elhelyezésén ezért változtatni tilos!

A hatályban lévő kijárási korlátozásokat és védelmi intézkedéseket tartalmazó rendeletek megsértőjével szemben a hatóságok jogkövetkezményeket alkalmazhatnak. Ezért kérjük Vásárlóinkat, hogy az előírásokat tartsák be, és a töltőállomáson dolgozók ezen szabályok betartására vonatkozó kéréseit, illetve egyéb írásbeli tájékoztatásainkat követni szíveskedjenek.

2. Vidéki töltőállomásokra vonatkozó eltérő rendelkezések:

 • Megengedett a vendéglátó üzletek, így a Shell töltőállomásokon (kerthelyiségében és a shopokban is) a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása.
 • A vásárlók a megrendelt étel-ital elfogyasztásának idejére a maszkot arcukról levehetik.

3. Budapesti töltőállomásainkon érvényes eltérő és szigorúbb rendelkezések:

 • Továbbra is kérjük vásárlóinkat, hogy Budapesten csak a vásárlás lefolytatásához legszükségesebb mennyiségű időt töltsék a shopjainkban.
 • Megengedett a Shell töltőállomások kerthelyiségében vagy teraszán a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása.
 • A terasszal, vagy kerthelyiséggel nem rendelkező fővárosi Shell töltőállomásokon, a megvásárolt ételeket, italokat továbbra is kizárólag elvitelre adjuk ki. Minden olyan fogyóeszköz (szalvéta, kávéspohár tető, cukor stb.), amelyhez a vásárlók hozzáérhetnek, eltávolításra kerültek a vendégtérből.

4. HACCP szerinti élelmiszer-biztonsági intézkedéseink:

A hálózat dolgozói rendszeres élelmiszerbiztonsági oktatásokon vesznek részt, hogy az év minden napján biztosítani tudjuk a megfelelő védelmet a szükséges intézkedésekkel:

 • Baktérium és vírusölő fertőtlenítőszerek használata takarításkor, külön-külön takarítva a vásárlók által használt területeket, az élelmiszer készítéshez használt helyiségeket és a személyzeti terek vásárlók által használt eszközök mosogatásakor, ügyelve a megfelelő fertőtlenítő hőmérsékletre (82°C)
 • antibakteriális szappan és egyszer használatos védőkesztyű használata ételkészítéskor,
  • antibakteriális szappan az állomások összes vásárlói és személyzeti mellékhelyiségében, ami elengedhetetlenül fontos a személyi higiéniához,
  • élelmiszer kiszolgáláskor minden elvárható intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy ételeink italaink megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek, a vevők elvárásainak, ne tartalmazzanak az egészségre és a környezetre káros anyagokat, továbbá mindenkor eleget tegyenek a vonatkozó szakmai elvárásoknak, jogi szabályozásnak.

Napi szinten, folyamatosan követjük a helyzetet, információkat és tapasztalatokat gyűjtünk Shell töltőállomásainkról Európa-szerte. Készek vagyunk további szabályokat elfogadni és bevezetni, ha ezzel segítjük a koronavírus terjedésének megállítását.

A fertőzés elleni védekezés egyéni felelősségünk is, ezért megkérjük kedves vásárlóinkat, szíveskedjenek minden esetben betartani a hatóság és a nemzeti egészségügyi szervezetek szabályait és követni a töltőállomásainkon elhelyezett felhívásainkat.

A Shell töltőállomások dolgozói mindent megtesznek a zavartalan működés érdekében ebben a nehéz időszakban is, és igyekeznek biztosítani, hogy vásárlóink biztonságban érezhessék magukat állomásainkon. Nagyra értékeljük és köszönjük igyekezetüket!

Shell Hungary zRt.

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!