Az Igazgatóság előző elnöke, Bujdosó Andrea azért döntött a lemondás mellett, hogy a jelenlegi pozíciójában, mint Magyarországért és Szlovéniáért felelős Értékesítési Igazgató a növekedésre vonatkozó célkitűzések megvalósítására fókuszálhasson. Mindezek mellett továbbra is a Shell Hungary zRt. Igazgatóságának tagja marad.

Istenesné Solti Andrea a Budapesti Corvinus Egyetem külgazdasági szakán diplomázott, majd ezt követően 1993-ben csatlakozott a Shellhez. Karrierje során különböző helyi és nemzetközi vezetői pozíciókat töltött be. Amellett, hogy a Shell Hungary elnöke, valamint az Igazgatóság elnöke, Andrea tovább folytatja munkáját mint Közép-Kelet-Európai Humán Erőforrás Vezető.

A Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (Hungarian Business Leaders Forum) Igazgatóságának tagjaként aktív támogatója a Sokszínűségi Karta kezdeményezésnek és a női vállalatközi mentoring programoknak. 2017-ben a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Vezető Nő díjjal tüntette ki.

Andrea férjével és két egyetemista gyerekével Budapesten él.