Ebben A Részben

Megnyíltak a Shell-Tesco Minishopok: magas minőségű üzemanyagok és élelmiszerek mostantól egy helyen

2021 szept. 16.

A Tesco Global Zrt. és a Shell Hungary zRt. 2021. szeptember 2-án hivatalosan is elindította közös üzletkoncepcióját, összesen 23 Shell-Tesco Minishop nyílt a Shell töltőállomásokon országszerte. Miközben a Shell munkatársai segítenek a tankolásban, az üzletek a hét minden napján élelmiszerek széles választékával várják a vásárlókat.

A Shell új szolgáltatást vezetett be, amellyel magyarországi ügyfelei semlegesíthetik flottájuk szén-dioxid-kibocsátását

2021 máj. 03.

A Shell új szolgáltatást vezet be magyarországi vállalati ügyfelei számára. 2021 januárjától a flottaügyfelek választhatnak, hogy szeretnék-e ellentételezni a Shell Kártyával megvásárolt üzemanyag szén-dioxid-kibocsátását. A Shell olyan nemzetközi projektekből származó karbonkreditek vásárlásával kompenzálja a kibocsátást, amelyek védik és helyreállítják a természetes ökoszisztémákat. További információk...

A CO₂-kibocsátás semlegesítése Shell üzemanyagkártyás ügyfeleknek

2021 máj. 03.

Flottaügyfeleink már most dönthetnek arról, hogy szeretnék-e ellentételezni a Shell Kártyával megvásárolt üzemanyag szén-dioxid-kibocsátását. A Shell olyan nemzetközi projektekből származó karbonkreditek vásárlásával kompenzálja a kibocsátást, amelyek védik és helyreállítják a természetes ökoszisztémákat.

Klímacéljaink

2021 márc. 31.

A Shell nettó zéró kibocsátású energiaipari vállalattá kíván válni legkésőbb 2050-re. Szeretnénk megfelelni vásárlóink tisztább energiára vonatkozó igényeinek, így teljesítve az éghajlatváltozás kezelésére létrejött Párizsi Egyezmény célkitűzéseit és vállalásait.