A Shell-Tesco Minishopok a Tesco és a Shell új együttműködésének keretében nyitottak meg, és a két kiskereskedelmi márka által a vásárlóknak kínált szolgáltatások közös innovációjaként jöttek létre. A két márka a saját szegmenseiben megszerzett széleskörű helyi és nemzetközi tapasztalatait egyesíti a vásárlók maximális kényelme érdekében, a minőségre és a kiváló szolgáltatásra összpontosítva.

A Shell-Tesco Minishopokban a vevők a változatos termékkínálatból válogathatnak, amelyet úgy állítottak össze, hogy a legtöbb vásárlói igényt kielégítsék legyen szó gyors bevásárlásról vagy az otthoni hűtőszekrény feltöltéséről. Miközben a Shell-állomások képzett személyzete gondoskodik arról, hogy az ügyfél autóját rövid idő alatt megtankolja, addig a sofőr bevásárolhat a Tesco élelmiszerválasztékából, majd együtt fizethet a megvásárolt termékekért.

Az új kiskereskedelmi koncepciót bevezető felújított töltőállomásokon a vásárlás kényelmes, az árukínálat könnyen áttekinthető. "Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőségű üzemanyagaink mellett megújítsuk és kibővítsük a töltőállomásainkon elérhető szolgáltatásokat" - mondta Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke.

"A tankolás vagy a bevásárlás során megtakarított perceknek köszönhetően több lesz a szabadidőnk, illetve csökkenhet a mindennapi stressz. Már más országokban is sikeresnek bizonyult ez a koncepció, így biztos vagyok benne, hogy magyarországi ügyfeleink is szeretni fogják ezt a Tescóval közösen indított szolgáltatásunkat."

Minden egyes állomáson több mint 1100 féle árucikk lesz kapható - a szupermarketekben általában megtalálható élelmiszerek mellett finom, meleg ételekből álló választékot is kínálnak majd. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Shell-lel közös együttműködésünk révén a mindennapi bevásárláshoz megfelelő termékválasztékot tudunk kínálni vásárlóinknak kényelmes módon, így kiegészítve a hipermarketek, az Express áruházak és az online vásárlási lehetőségek széles választékát" - mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

A Shell-Tesco Minishopok jelenleg főként a nagyobb városok töltőállomásain találhatók, így nemcsak az autóval érkezőket szolgálják ki, hanem a helyi közösség tagjait is, akik sétálva érkezhetnek és könnyen, egyszerűen intézhetik bevásárlásukat. A polcokon a vásárlók pékáruk, tejtermékek, hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok változatos kínálatát találják, de sok helyen választhatnak finom falatot háziállatuknak is. Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják a bio-, glutén- és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával.

A hét minden napján, beleértve a munkaszüneti napokat is nyitva tartó Shell-Tesco Minishopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt kínálnak megfizethető áron.

További információk:

A Shell Hungary zRt-ről

A Shell Hungary zRt-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és a legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban.

A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram vagy az ingyenes előtető alatti szolgáltatások. További információ: www.shell.hu

Tesco Global Zrt

Napról napra többet nyújtunk a magyar vásárlóknak.

Vállalatunk alapításakor egyetlen egyszerű célt tűztünk ki magunk elé: a vásárlók minden igényét kiszolgálni, és így nemcsak jobbá, de egyszerűbbé is tenni az életüket. Ez azóta sem változott.

A vásárlók könnyen elérhető, kiváló minőségű termékeket várnak el kedvező árakon, a mi feladatunk pedig az, hogy mindezt a megfelelő módon biztosítsuk számukra. Ezért tekintjük legfőbb feladatunknak, hogy napról napra egy kicsit többet nyújtsunk a magyar vásárlóknak.

https://corporate.tesco.hu/about/sz%C3%A1mok-tesc%C3%B3r%C3%B3l/

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!