Az utóbbi hetekben a Shell töltőállomásokon kiugróan megnőtt a kereslet. Az előző év hasonló időszakához képest már januárban erős forgalomnövekedést tapasztaltak a Shell hálózatában, februárban pedig az igények további növekedésére számítanak. Jelentős mennyiségeket vásárolnak a teherfuvarozók, a nagy tételben tankolók már az eddig jellemzően csak a hazai lakosság által használt állomásokra is betérnek. Számottevően megemelkedett a külföldi személy- és teherautós vevők száma is.

A Shell Hungary zRt. célja a folyamatos üzemanyag-ellátás biztosítása minden egyes kútján. A vállalat arra törekszik, hogy minden ügyfelét gyorsan és kényelmesen ki tudja szolgálni üzemanyaggal. Az ellátásbiztonság fenntartása érdekében 2022. február 22-től a legfontosabb tranzitútvonalak mellett található 10 Shell-állomáson tranzakciónként maximum bruttó 50 ezer forint értékben, maximum körülbelül 100 liter tankolható bármely típusú üzemanyagból. A napon belüli vásárlások száma továbbra sem korlátozott ezeken az állomásokon, csak a kútoszlop által kiadható egyszeri mennyiség. Az intézkedés a Shell hálózatának kevesebb mint 10 százalékát, kizárólag autópálya melletti állomásokat érint. Az intézkedés visszavonásig érvényes. Mindeközben az üzemanyag kiszállítást is maximális kapacitásra emelte a Shell. A vállalat bővítette a kiszállítási időszakot extra műszakokat beiktatva, valamint teljes logisztikai személyállományát és járműparkját készletutánpótlási feladatokra csoportosította. Az érintett állomások listája:

TÖLTŐÁLLOMÁS NEVE PONTOS CÍM
1. SZÉKESFEHÉRVÁR M7 A M-7.59 KMSZ., SZÉKESFEHÉRVÁR, 8000
2. SZÉKESFEHÉRVÁR M7 B M-7.59 KMSZ.B.OLD., SZÉKESFEHÉRVÁR, 8000
3. TATA M1 A REMETESÉGPUSZTA A. OLD., TATA, 2890
4. TATA M1 B REMETESÉGPUSZTA B. OLD., TATA, 2890
5. GELEJ M3 A KÜLTERÜLET, GELEJ, 3440
6. GELEJ M3 B KÜLTERÜLET, MEZOKERESZTES, 3440
7. LAJOSMIZSE K/BAL M5 AUTÓPÁLYA 67. KM KELET, LAJOSMIZSE, 6050
8. LAJOSMIZSE NY/JOBB M5 AUTÓPÁLYA 67. KM NYUGAT, LAJOSMIZSE, 6050
9. M7 BALATONKERESZTÚR A M7 AUTÓPÁLYA 167 KM. JOBB OLDAL, BALATONKERESZTÚR, 8648
10. M7 BALATONKERESZTÚR B M7 AUTÓPÁLYA 167 KM. BAL OLDAL, BALATONKERESZTÚR, 8648

* A maximum bruttó 50 000 Ft értékű tranzakciónkénti értékhatár a következő Shell-állomosokon is életbe lépett:

1.  M-2/A - "A"  2/A FŐÚT, DUNAKESZI, 2120 
2.  M-2/A - "B"  2/A FŐÚT, DUNAKESZI, 2120

A Shell Hungary zRt-ről

A Shell Hungary zRt-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram, a Karbonsemlegesítési Program, Shell-Tesco Minishopok, Shell Café, valamint az ingyenes előtető alatti szolgáltatások. További információ: www.shell.hu.

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!