Shell Petercernyalapitvany 2022 Marcius

A lélegeztetési metodikát fejlesztő szoftver, újszülöttek újraélesztésének gyakorlását segítő bábu, kisbabák kezeléséhez az optimális gyógyszerbevitelt biztosító speciális eszköz és tartozékai, Polaroid fényképezőgép, amivel a babákat megörökítik az édesanyjuk számára, hogy mindig maguk mellett érezhessék őket, valamint a mentőszolgálat dolgozóinak készült speciális munkaruházat is szerepelt az alapítvány tavalyi kívánságlistáján. Az eszközök beszerzését a Shell egy erre a célra dedikált akcióval és külön felajánlással támogatta.

A Shell Hungary zRt. a kezdetektől, 1989 óta segíti a PCA Mentőszolgálat működését. Amellett, hogy egész évben biztosítja az alapítvány mentőautóinak üzemanyag-ellátását, a Shell a ClubSmart programban résztvevő törzsvásárlói körében egyedi akciókat is indít, hogy forráshoz juttassa az általa támogatott szervezeteket. Így történt ez tavaly év végén is, amikor más célok mellett a korababák életkörülményeit javító eszközök beszerzéséhez kezdett gyűjtésbe a nagyvállalat. Ehhez csatornaként használta a Shell ClubSmart Jótevők programját, amely már 15 éve működik sikeresen, az előző évhez képest 2021-ben a Shell Hungary zRt. hűséges vásárlói megduplázták ClubSmart pont felajánlásaikat.

A ClubSmart Jótevők összesen 3 114 868 pontot ajánlottak fel az akció ideje alatt a Peter Cerny Alapítvány részére. Ezt egészítette ki további 1 000 000 ClubSmart ponttal a Shell Hungary zRt. felajánlása. Az 1 000 000 pontot az energiaipari nagyvállalat a Facebook oldalán december közepén lezajlott szavazás alapján ítélte oda. A szavazáson három szervezet, a Peter Cerny Alapítványon kívül a ClubSmart Jótevők további pontfelajánlásaiból szintén részesülő Gézengúz Alapítvány és az SOS Gyermekfalvak között választhattak a Shell közösségi média oldalának követői. Miután a szavazás győztese a Peter Cerny Alapítvány lett, az összesen gyűjtött 4 114 868 pontot felhasználva mostanra megvalósulhatott az alapítvány eszközparkját érintő fejlesztés.

A hosszú múltra visszatekintő együttműködésről így nyilatkozott Vecsey Sarolta, a Shell Hungary Zrt. Mobilitás Üzletágának vezetője: „A Peter Cerny Alapítvány több évtizede elkötelezett támogatójaként minden alkalmat megragadunk, hogy segíthessük a koraszülöttmentő szervezetet elhivatott munkája során. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a korababák megfelelő orvosi ellátásához, és örömmel tapasztaljuk, hogy a ClubSmart Jótevők száma is évről-évre növekszik, jelezve vásárlóink érzékenységét és segítő szándékát. Ez megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk.”

„Alapítványunk mindennapjait a kiszolgáltatott csöppségek számára végzett segítségnyújtás teszi ki, így hozzájárulásával minden támogató partnerünk óriási terhet vesz le a vállunkról. A Shell Hungary zRt-hez régi, sikeres együttműködés köt bennünket, és mély megnyugvással tölt el a tudat, hogy a körülményektől függetlenül számíthatunk a vállalatra. A most kapott eszközök biztosítják a zökkenőmentes és magas színvonalú munkavégzésünket, valamint lelki támaszt nyújtanak a nehéz élethelyzettel küzdő családok számára” - tette hozzá Dr. Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Peter Cerny Alapítványnak átadott eszközök pontos listája:

  • A lélegeztetési metodikát fejlesztő szoftver: az orvosok szakmai fejlődéséhez szükséges eszköz,
  • Newborn Anne újraélesztés gyakorló baba: a folyamatos gyakorláshoz és újraélesztés tanfolyamok lebonyolításához,
  • EZ-IO G3 csontvelő fúró a legoptimálisabb gyógyszerbevitelhez, valamint tűkészlet és hordozó táska,
  • Polaroid Snap fényképezőgép a “Szülő-Mentő Lelki Segítő” program támogatására: a babákról fénykép készül, amit a szülőknél hagynak, ezzel is támogatva őket a legnehezebb időszakok átvészelésében,
  • Bosch fúró-csavarozó gép a mentőautók kisebb javításaihoz,
  • Engelbert Strauss munkaruházat: kabátok és nadrágok az orvosok, ápolók, mentőautók vezetői számára.

Ajánlott tartalom

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!