Ebben a Részben

Mit jelent a Shellnél a fenntarthatóság?

A Shell számára a fenntarthatóság a nélkülözhetetlen energia biztosítását jelenti a növekvő népesség számára, az emberek, a biztonságuk és a környezet tisztelete mellett.

A Shellnél CseppetSem! Mindegy, hova kerül a használt sütőolaj!

A CseppetSem! elnevezésű, használt sütőolajgyűjtő program megérkezett a Shell töltőállomásokra is! Újonnan nyílt gyűjtőpontjainknak köszönhetően használt sütőolaját mostantól már a Shellnél is biztonságosan és cseppmentesen leadhatja.

A környezet védelme

A Shell felelős módon biztosítja az energiát, miközben segít a világnak elmozdulni egy olyan jövő felé, amelyben a felhasznált energia minimális hatást gyakorol a bolygóra.

Közösségek

Célunk, hogy jó „szomszédok” legyünk, bárhol is dolgozzunk, és hozzájáruljunk a közelben élő közösségek jólétéhez.

Biztonság

Elkötelezettek vagyunk az energiahordozók felelős és biztonságos módon történő biztosítása iránt, megakadályozva az alkalmazottainkat, az alvállalkozókat, a helyi közösségeket és a környezetet esetlegesen érő ártalmakat.

Átláthatóság

A nyíltan és átlátható módon végzett üzleti tevékenység olyan kötelezettségvállalás számunkra, amelynek megtartásán keményen dolgozunk, és ahol csak lehetséges, ösztönözzük is az átláthatóságot iparágunkban.

Jelentéskészítés

1997 óta önként – nyíltan és becsületesen – készítünk jelentést környezetvédelmi és társadalmi teljesítményünkről.

A Shell 2018. évi online fenntarthatósági jelentése

Keresse fel nemzetközi oldalainkat, ahol angol nyelven online megtekintheti legújabb jelentésünket, valamint az Ön számára legfontosabb témakörökből összeállíthatja saját PDF-változatát.

Tekintse meg az online fenntarthatósági jelentést