VÁLTOZUNK, HOGY VÁLTOZTASSUNK

VÁLTOZUNK, HOGY VÁLTOZTASSUNK

A Shell üzletpolitikájának alapvető eleme a fenntarthatóság mindenhol, ahol a Shell jelen van. Így felelős módon biztosítunk egyre több és tisztább energiát, mindezt úgy, hogy szem előtt tartjuk a gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi szempontokat is.

szendvics

Újrahasznosítható csomagolás

A Shell saját márkás szendvicseket újrahasznosítható csomagolásban áruljuk, így összekötve a finomat a hasznossal. Kérjük, ha van lehetősége a csomagolást a műanyag szelektív hulladékgyűjtőbe helyezze.

led, huto

Zárható hűtők és LED izzók

Hűtőink zárható kialakításával és a kutakon használt LED-es fénytechnológiával hatékonyan támogatjuk az energiamegtakarítást.

automoso

Újrahasznosított víz

Minden autómosási programhoz újrahasznosított vizet alkalmazunk a kisebb környezeti terhelés jegyében a kijelölt töltőállomásokon.

sutoolaj

CSEPPETSEM! program

A CseppetSem! használt sütőolaj-programunknak hála, a kijelölt töltőállomásokon már bárki cseppmentesen és biztonságosan leadhatja a háztartásban felgyűlt, használt sütőolajat és sütőzsiradékot. A használt sütőolajat tegye jól lezárt műanyag palackba és hozza el kijelölt tölőállomásaink egyikére.

evoeszkoz

Egyszer használatos műanyagok kivezetése

A Shell töltőállomásokon nem használunk egyszer használatos műanyageszközöket, mint például evőeszközök, szívószálak, kávéskanalak.

hutes futes

Tudatos hűtés-fűtés

Az egyre több töltőállomáson használt energiahatékony hűtő- és fűtőrendszereinkkel csökkentjük a felhasznált energia mennyiségét.

Fenntarthatósági koncepciónk biztonságos, hatékony, felelősségteljes üzleti tevékenységen alapul. Törekvéseink szerves részét képezik a Powering Progress címet viselő üzleti stratégiánknak, mely a társadalom fejlődésével összhangban céltudatosan felgyorsítja üzleti tevékenységünk nettó zéró kibocsátásra való átállását 2050-ig. Úgy alakítottuk ki stratégiánkat, hogy ügyfeleink, munkatársaink, részvényeseink és a szélesebb társadalom számára egyaránt értéket teremtsen. A töltőállomásainkat érintő intézkedéseken túl a Shell többi üzletágában is kitartóan dolgozunk az energiaátmenet megvalósításáért. 

A képek illusztrációk.