Ebben a Részben

Legyen élmény az utazás a Deli by Shell finomságaival!

Hosszabb utazásra indul a családdal? Vagy egy sietős hétköznapi reggelen elmaradt a kávé, vagy a reggeli? Bármilyen helyzet is adódjon, a deli by Shell kínálatából ízletes és változatos falatokhoz juthat útközben. Így még egy megszokott utazás is lehet élményekben gazdag.

Tegye az utazást élménnyé!

Üzleti út vagy családi kirándulás? Egyedül vagy társasággal? Bárhova és bárhogyan is utazik, a minőségi pihenő legyen az utazás része. Mert felfrissülni élvezet.

Autósok számára nélkülözhetetlen dolgok

Szüksége van egy légfrissítőre? Alapos szélvédő tisztításra? Vagy egy térképre, újságra, esetleg ajándék csokoládéra az utolsó pillanatban? Térjen be hozzánk, és megtalálja, amire az úton, vagy az úti célja elérésekor szüksége lehet.

Kóstolta már a deli by Shell újdonságait?

Kóstolta már a deli by Shell újdonságait?

A téli forgatagban különösen érdemes betérni hozzánk egy kis feltöltődésre! Ha tartalmas és minőségi harapnivalóra vágyik, próbálja ki a friss szendvicset árusító töltőállomásainkon helyben készített új, prémium BBQ szendvicset! Kísérőnek pedig válasszon valódi olasz kávéinkból, vagy kóstolja meg téli kávékülönlegességeinket. A kép illusztráció. Tudjon meg többet!

A hónap sztárja: premium BBQ szendvics