Az ACO-val, a FIA-val és a versenyben részt vevő gyártókkal közösen a Shell V-Power versenyüzemanyagok új generációja került kifejlesztésre. A nagyobb teljesítmény és a kisebb fogyasztás lefekteti az alapokat a jövő országúti modelljei számára.

A szezont megkoronázó esemény a legendás Le Mans-i 24 órás verseny, a világ egyik legfontosabb évente megrendezett sporteseménye. A FIA World Endurance Championship (WEC) szezon többi része sem kevésbé jelentős: hatórás versenyek sorozata Európában, a Közép-Keleten, Ázsiában és az Egyesült Államokban.

A 2014-es szezonra kifejlesztett Shell V-Power benzin és dízel versenyüzemanyagok segítettek abban, hogy a versenyző gyártók – Audi, Porsche és Toyota – 30%-os fogyasztáscsökkenést érjenek el. A cél eléréséért és a folyamatos fejlesztésért tett közös erőfeszítések tovább folytatódnak, ami azt jelenti, hogy minden versenyző élvezi a Shell V-Power versenyüzemanyagok előnyeit, amelyek a sebesség és a tartósság olyan kombinációját nyújtják, amely soha nem volt még ennyire szembeszökő.

  • Éjszakai és nappali versenyzés – a Le Mans-i 24 órás verseny a legünnepeltebb egész napos esemény a motorsportban.
  • A Shell kutatói és a versenycsapatok együttműködnek, hogy az országúti technológia következő generációja is a látványosan hasznosítsa az eredményeket.
  • Cél a sokszínűség, hiszen a benzines és a dízel technológia is bemutatásra kerül a telivér sportautó-prototípusokban és a szériaalapú GT-autóknál.

További Részletek Az Autósok Részben

Shell üzemanyagok

Tudjon meg többet új Shell üzemanyagainkról.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.