Raliautó száguld a pirkadatban a rali-világbajnokságon

A Hyundai Shell World Rally Team egy vadonatúj erőt képvisel a világ legtekintélyesebb ralisorozatában: egy új autót fejlesztünk a Hyundai i20 WRC formájában, és ragyogóan tehetséges pilótákkal működünk együtt.

A Shell és a Hyundai 2005 óta globális partnerek, a globális utángyártási szerződés világszerte 67 piacot érint. A szövetség erejét és mélységét tükrözi, hogy a Shell technikai partnerkapcsolata egy győztes kombináció kidolgozására vállalkozott a Hyundai Motorsport számára, hogy a globális raliversenyzés legmagasabb szintjén versenyezhessenek.

A szélsőséges hőmérsékletek, magasságok és útfelületek a leglélegzetelállítóbb és legextrémebb tesztelési környezetet biztosítják a Shell és a Hyundai számára.

A januári klasszikus monte carlói ralitól a novemberi walesi futamig Nagy-Britanniában a WRC hihetetlen kihívások sorozatát nyújtja. A hőmérséklet a svéd -40°-tól a mexikói +30°-ig terjed, a pilóták egymás és az óra ellen versenyeznek a speciális időfutamokon, kavicsos, jeges, havas és szilárd burkolatú utakon.

A Shell Helix verseny-kenőanyagokkal és a Shell Spirax sebességváltó-termékekkel felfegyverkezve a Hyundai Shell World Rally Team a végsőkig szélsőséges tesztelési környezetre is felkészült. A PurePlus technológiát alkalmazó Shell Helix Ultra kifejlesztésén végzett közös munkának köszönhető, hogy az ügyfelek számára az egész világon elérhetővé váltak a lehető legjobb termékek, amelyek bebizonyították, hogy képesek megbirkózni a szélsőséges körülményekkel is.

További Részletek Az Autósok Részben

A Shell és a World Endurance Championship

A Shell a Automobile Club de l'Ouest hivatalos üzemanyagpartnereként tért vissza a FIA World Endurance Championship bajnokságba.

A Shell és a Ducati

Amit a Ducati Corse csapattal megtanulunk a versenypálya tesztelési környezetében, azt arra használjuk, hogy nagy teljesítményű olajokat kínálhassunk a motorosoknak.