Az új Shell üzemanyagok kifejlesztése egy sok éves, a Shell vállalatcsoport által végzett nemzetközi kutató és fejlesztő program betetőzése.

Bármerre is visz az útja, használja a teljesítményre és hatékonyságra tervezett üzemanyagainkat!2

Shell FuelSave euro 95 logó

Shell FuelSave benzin

Új súrlódáscsökkentő és lerakódáseltávolító összetevőkkel.

Előnyök

A Shell FuelSave benzinben található DYNAFLEX technológia lényege, hogy a fejlett tisztító molekulák segíthetnek tisztán tartani az üzemanyag-ellátó rendszer egyes részeit, például a szívószelepeket és az üzemanyag-befecskendezőket.1

Shell FuelSave Diesel logó

Shell FuelSave Diesel

Az új Shell FuelSave Diesel új, szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz, a tiszta és hatékony motorért.1

Előnyök

Az új Shell FuelSave dízelben található DYNAFLEX technológia lerakódáseltávolító részecskéket tartalmaz, a tisztább és hatékonyabb motor érdekében.1

Az új Shell FuelSave Diesel üzemanyagunk képes tisztábban tartani a fúvókákat, mint az előző formula.

1A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepekben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető telejesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

3Az előző Shell V-Power benzin üzemanyagok formulájához viszonyítva.

További részletek a Shell üzemanyagok részben

Shell V-Power Diesel

Fedezze fel, hogyan tud megfelelni a Shell V-Power Diesel üzemanyag összetétele a korszerű motorok által támasztott követelményeknek.