Az új Shell üzemanyagok kifejlesztése egy sok éves, a Shell vállalatcsoport által végzett nemzetközi kutató és fejlesztő program betetőzése.

Bármerre is visz az útja, használja a teljesítményre és hatékonyságra tervezett üzemanyagainkat!2

Shell FuelSave Diesel logó

Shell FuelSave Diesel

Az új Shell FuelSave Diesel új, szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz, a tiszta és hatékony motorért.1

Előnyök

Az új Shell FuelSave dízelben található DYNAFLEX technológia lerakódáseltávolító részecskéket tartalmaz, a tisztább és hatékonyabb motor érdekében.1

Az új Shell FuelSave Diesel üzemanyagunk képes tisztábban tartani a fúvókákat, mint az előző formula.

Shell FuelSave euro 95 logó

Shell FuelSave benzin

Új súrlódáscsökkentő és lerakódáseltávolító összetevőkkel.

Előnyök

A Shell FuelSave benzinben található DYNAFLEX technológia lényege, hogy a fejlett tisztító molekulák segíthetnek tisztán tartani az üzemanyag-ellátó rendszer egyes részeit, például a szívószelepeket és az üzemanyag-befecskendezőket.1

A magyar bioüzemanyagok fenntarthatósági követelményeiről szóló jogszabály 2020-tól magasabb bioetanol-részarányt ír elő. Az E10 bevezetését kormányrendelet írja elő, amely 2020 január 1-én lép életbe. A Shell töltőállomásain már 2019. decemberében bevezetjük az E10 motorbenzint.

A motorbenzineink közül a Shell FuelSave 95 és a Shell V-Power95 fog E10-et tartalmazni, a Shell V-Power Racing 100 prémium üzemanyagunkat E5 biotartalommal fogjuk biztosítani.

E10-et csak E10 kompatibilis járműbe lehet tankolni. A gépjárművek üzemeltetési útmutatója tartalmazza, hogy milyen üzemanyaggal működtethető a gépjármű megfelelően. Kétség esetén, a gépjármű gyártója vagy forgalmazója tud megfelelő tájékoztatást adni. Az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) tájékoztatását az E10 kompatibilitásról itt is elérheti ellenőrzés céljából.

További tájékoztatást itt érhet el.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

1A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepekben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető telejesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

3Az előző Shell V-Power benzin üzemanyagok formulájához viszonyítva.

További részletek a Shell üzemanyagok részben

TELJESÍTMÉNY MINDEN IDŐBEN

A Shell V-Power Diesel a lerakódások eltávolításával hozzájárulhat a motor tisztaságához, ugyanis szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért.1

Shell V-Power Benzin95

Tudta, hogy a Shell V-Power a Shell FuelSave üzemanyaghoz képest megnövelt DYNAFLEX technológiával nem csupán a motor állapotát javíthatja, de az üzemanyagból kinyerhető energiát is segíthet maximalizálni? Így még jobb érzés lesz vezetni autóját.1