narancssárga és piros fények az autópályán

Szeretnénk segíteni abban, hogy utazásai élményekkel során új élményekkel gazdagodjon. Ezért fejlesztettük ki legkorszerűbb üzemanyagainkat.

Azért léptünk kapcsolatba az egyik vezető hordhatótechnológia-céggel, hogy egy érzelmeket követő tanulmányt végezzünk, amely segít megérteni, milyen szerepet játszanak az érzelmek a járművezetői teljesítmény és hatékonyság kialakításában a volán mögött.

Küldetésünk, hogy élvezetesebbé tegyük a vezetést. Ebbe beletartozik a kormány mögötti pozitív érzelmek kialakítása, vagy az is, hogy megértsük, mi fontos az emberek számára, amikor úton vannak.

Ha jobban meg szeretné ismerni vezetési teljesítményét és hatékonyságát, töltse le a Shell alkalmazást.

További részletek a Shell üzemanyagok részben

TELJESÍTMÉNY MINDEN IDŐBEN

A Shell V-Power Diesel a lerakódások eltávolításával hozzájárulhat a motor tisztaságához, ugyanis szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért.1

Shell V-Power Benzin95

Tudta, hogy a Shell V-Power a Shell FuelSave üzemanyaghoz képest megnövelt DYNAFLEX technológiával nem csupán a motor állapotát javíthatja, de az üzemanyagból kinyerhető energiát is segíthet maximalizálni? Így még jobb érzés lesz vezetni autóját.1