Az útdíj fizetése

Az euroShell Card ügyfelei kártyáikkal gyorsan és könnyen, ráadásul kétféleképpen is megfizethetik az útdíjat:

  • Előre fizetés: a fedélzeti egységet az üzemeltető Skytoll 50 EUR kaució ellenében bocsátja rendelkezésre.  A készüléket kiválthatja, és euroShell kártyájával fel is töltheti minden kapcsolati és értékesítési ponton, ezeknek a listája megtalálható a https://emyto.sk/hu weboldalon.
  • Utólagos fizetés: előzetes regisztráció után veheti fel a készüléket a kapcsolattartó pontokon: https://emyto.sk/hu/customer-points/contact-points.
    Az utólagos fizetésnél nem kell foglalkoznia a készülék feltöltésével az út előtt. Az útdíjat a rendszer automatikusan számítja ki és az euroShell Card számlára terheli. Az utólagos fizetés segít vállalkozása pénzforgalmának, mert a díjak kiegyenlítése csak számlázási ciklus végén válik szükségessé. Rendszeres jelentést kap napra és rendszámra lebontva a költségeiről.

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: a kartyainfo-hu@shell.com vagy az utdij-hu@shell.com címen.

More in Útdíjak és útadók

Franciaország

2017. szeptember 1-től megszűnik a euroShell kártya elfogadása a francia útdíj fizetésére. Ismerje meg ajánlutankat, mellyel továbbra is Shell számlán fizetheti a francia útdíjat.

Belgium

Belgiumban az útdíjfizetés vonatkozik minden, 3,5 tonna súlyt meghaladó tehergépjárműre. A díjfizetés fedélzeti egységgel történik, melyből több megoldást is ajánlunk.

You May Also Be Interested In

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.