Tudjuk, hogy a visszaélések súlyosan veszélyeztethetik vállalkozását, ezért a Shell üzemanyagkártyához alapszolgáltatásként nyújtunk első osztályú biztonsági funkciókat. A visszaéléseket felügyelő csapataink segítségével másodperceken belül felismerhetők a gyanús tevékenységek, így teljes nyugalomban használhatja a Shell üzemanyagkártyáját. 

A visszaéléseket felügyelő csapataink 2011-ben 4 millió amerikai dollárt takarítottak meg vásárlóink számára a visszaélések megelőzéséért folytatott proaktív tevékenységükkel – folyamatosan keressük a gyanús tevékenységeket. 

A Shell Card Online rendszerben pontosan beállíthatja, hogyan és hol legyenek használhatók a kártyái, így megelőzhetők az esetleges visszaélések. 

Minden egyes kártyatranzakció nyomon követhető, így egyértelmű és átlátható képet kap arról, hogy pontosan mi történik. 

A Shell új Real Time Detection (RTD) rendszere éves szinten akár 160 millió tranzakció szűrését is elvégzi, és gyanús tevékenység észlelése esetén azonnal riasztást küld Önnek, még mielőtt további károk érnék a vállalkozását. 

Egyedi PIN kód 

Minden Shell üzemanyagkártya egyedi PIN-kóddal rendelkezik, ami tovább növeli a biztonság szintjét. A kártyákra dombornyomással felvihető a jármű rendszáma vagy a járművezető neve is, így a járművezetői jobban fognak vigyázni a saját kártyáikra.   

Valódi kontroll a kártyák felett   

Minden kártyánál egyedileg beállítható, hogy belföldi vagy nemzetközi viszonylatban lehessen-e használni azt. 

Válassza ki az adott kártyával vásárolható termékeket. Megadhat konkrét üzemanyagokat, kenőanyagokat, illetve engedélyezheti az autómosási, az útdíj- és egyéb költségek kifizetését. 

Bármikor kezdeményezheti új kártya rendelését vagy meglévő kártya letiltását, így minden eddiginél egyszerűbbé vált az elveszett vagy ellopott kártyák használatának megelőzése.   

A visszaéléseket felügyelő csapatok 

A kártyával elkövetett visszaélések felügyeletére létrehozott külön csapataink éberen figyelik a szabálytalan tevékenységeket, és azonnal kapcsolatba lépnek Önnel, ha potenciális problémát észlelnek.  

Zárt láncú térfelügyeleti rendszer (CCTV) által nyújtott lefedettség   

Számos Shell töltőállomáson teljes körű zárt láncú térfelügyeleti kamerarendszer működik, amely komoly visszatartó erőt jelent a visszaélések elkövetésével szemben.

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Útdíjak és útadók

Nem kell aggódnia, ha nincs Önnél készpénz; Shell üzemanyagkártyájával is megfizetheti az útdíjakat és az útadókat. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami minden érintett számára egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.