Európai utazásaink során számos alagúton és hídon haladunk át. Ez igen költséges is lehet – egyetlen áthaladás gyakran akár több száz euróba is kerülhet –, ezért vállalkozása szempontjából kulcsfontosságú e költségek hatékonyan kezelése.

Fizetési módok

Sok európai alagút és híd esetében euroShell kártyával vagy egyéb módon, például Frejus kártyával vagy Brobizz fedélzeti egység használatával is megfizetheti a használati díjat. A használati díjak Shell üzemanyagkártya-számlára terhelésével a lehető legegyszerűbben kontrollálhatja ezeket a kiadásokat.

 Fedélzeti egység használata esetén a kijelölt gyorsforgalmi sávokban haladhat, így a legforgalmasabb időszakokban is megúszhatja a nagyobb késéseket. A rendszeres áthaladókra és a regionális forgalomra gyakran kedvezményes árak vonatkoznak.

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Útdíjak és útadók

Nem kell aggódnia, ha nincs Önnél készpénz; Shell üzemanyagkártyájával is megfizetheti az útdíjakat és az útadókat. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami minden érintett számára egyszerűbbé teszi a folyamatot.