Ebben a részben

Tájékoztatás üzemanyag-és jövedéki adó árazással kapcsolatos nemzetközi változásokról

Az alábbiakban szeretnénk áttekintést adni a 2022. év eddig bejelentett, árakkal és árazással összefüggő változásokról, országonkénti bontásban.

Cseppfolyósított földgáz – LNG

Az LNG (cseppfolyósított földgáz) tiszta, színtelen és nem mérgező folyadék, amely a földgáz -162ºC-ra (-260ºF) történő lehűtésekor képződik, és üzemanyagként használható teherautók és hajók számára. A földgáz, a legtisztábban égő szénhidrogén jelentős energiaforrás. A földgázt lehűtik, hogy folyadékká váljon, így csökkentve annak térfogatát az egyszerűbb, biztonságosabb tárolás és a tengerentúli szállítás érdekében.

Ebben a részben

Tervek a jövő flottáihoz kiadvány

Az ember lépten-nyomon a kereskedelmi flottakezelési iparágat átalakító, gyors és gyökeres változásokról szóló hírekbe botlik. Készüljön fel a változásokra és töltse le ingyenes kiadványunkat!

EUR bankszámlaváltozás

Ezúton értesítjük Önt, hogy új euró bankszámlát nyitottunk a Citibanknál, és a jövőben ezen keresztül kívánjuk bonyolítani tranzakcióinkat azon ügyfeleinkkel akik szerződésük szerint euróban fizetnek. Erre tekintettel rövidesen megszüntetjük régi bankszámláinkat a The Royal Bank of Scotland N.V.-nél (RBS), azt követően pedig csak a Citibanknál vezetett számlákat használjuk.

FleetCor együttműködés

A Shell az üzemanyagkártya-szolgáltatások területén már jelenleg is számos országban működik együtt a FleetCor vállalatcsoporttal.

Kiemelt tartalom

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát

Ismerje meg a Shell üzemanyagkártya személyautós, és kis- és nagy haszongépjárműves flották számára is egyaránt elérhető előnyeit.