Ebben A Részben

Tájékoztató a Shell töltőállomásokon érvényes üzemanyag limitekről

2022 dec. 20.

2022. december 19-től a Shell Hungary zRt. hálózatában tranzakciónként az alábbi értékben vásárolható üzemanyag

  • maximum bruttó 80 000 Ft a kisnyomású kútoszloppal rendelkező töltőállomásokon,
  • maximum bruttó 699 000 Ft a nagynyomású kútoszloppal rendelkező töltőállomásokon.

A Shell, fenti szabályozás érvénybe léptetésével, a korábbi limiteket hatályon kívül helyezte.

2022. november 25-től érvényes korlátozások a Shell töltőállomásokon

2022 nov. 25.

Budapest - A mai naptól, 2022. november 25-től a Shell Hungary zRt. töltőállomás-hálózatában tranzakciónként új limitek lépnek életbe az ellátásbiztonság fenntartása érdekében.

A Shell Hungary zRt. újabb töltőállomásait alakítja át

2022 okt. 28.

A Shell legfontosabb céljai közé tartozik a magas színvonalú üzemanyagellátás, ezért a vállalat változtatásokat léptet életbe további nagyvárosi töltőállomásain 2022. november 2-ától. Az intézkedéstől a vásárlói elégedettség növekedését és hatékonyságjavulást vár a vállalat.

Újabb Tesco mini shopok nyílnak a Shell töltőállomásokon

2022 szept. 29.

2009 óta működik együtt Magyarországon a Shell és a Tesco, és a partnerek nemrég jelentették be, hogy a Shell elektromosautó-töltőpontokat telepít a Tesco áruházak parkolóiban. Az együttműködés következő lépéseként a Tesco mini shopok jelenlegi hálózata 2025-ig több mint 100 létesítményre bővül. Mindemellett megnyílt a budaörsi Tesco üzletsorán az új Shell Café, amely az első magyarországi, töltőállomáson kívül működő Shell Café kávézó Magyarországon.

Több mint 100 magyarországi helyszínen létesít elektromos autó töltőpontokat a Tesco és a Shell 2025-ig

2022 szept. 13.

A két vállalat együttműködése kényelmes töltési lehetőséget biztosít az elektromos járművek (EV) tulajdonosainak vásárlás közben

Az üzemanyag-ellátás biztosítása érdekében a Shell Hungary zRt. új intézkedéseket vezet be 2022. augusztus 1-jétől

2022 júl. 28.

Az üzemanyagpiacon régiós szinten is tapasztalható beszűkült alapanyag-ellátás, illetve a kiugróan magas értékesítési volumenek okozta kihívásokra reagálva a Shell Hungary zRt. új intézkedéseket vezet be 2022. augusztus 1-jétől.

A Shell Hungary zRt. tájékoztatója (frissítve: 2022. Július 20.)

2022 jún. 01.

Ellentétben a sajtóban megjelent hírekkel, a Shell Hungary zRt. egyetlen töltőállomását sem zárta be az elmúlt napokban. 2022. május 30-án, hétfőn minden állomás kinyitott, szokásos nyitvatartási rendje szerint üzemel és mind magyar, mind külföldi ügyfeleit kiszolgálja.

A közlekedési ismeretek elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni

2022 máj. 23.

A Shell segítségével kisiskolások és óvodások játékos formában bővíthették KRESZ-tudásukat. A Shell Hungary zRt. szívügyének tekinti a közlekedésben résztvevők biztonságát, legyen szó akár gépkocsivezetőkről, motorosokról vagy gyalogosokról. A vállalat február elején indított kezdeményezése, a “Közlekedjünk okosan!” nyereményjáték során óvodások és általános iskolák alsó tagozatának 1., 2., és 3. osztályos tanulói játszva sajátíthatták el a KRESZ legalapvetőbb szabályait. A helyes megoldást beküldő intézmények közül 10 óvoda és 10 általános iskola összesen 600 db Ferrari gyerekrollert nyert.

VIGYÁZAT! Hamis, adathalász nyereményjátékok terjednek a Shell nevével visszaélve

2022 máj. 20.

Hamis, Shell nyereményjátéknak látszó kéretlen levél és weboldal terjed az interneten. Az ismeretlen email címről érkező, adathalász levélben és egy hamis weboldalon készpénznyereménnyel kecsegtető játékkal igyekeznek rávenni a gyanútlan felhasználókat, hogy tovább kattintsanak. Felhívjuk figyelmüket, hogy a hirdetések a Shell Hungary zRt-hez nem köthetők, kérjük, mindig legyenek körültekintőek!

A Shell 16, országhatárhoz közeli kútján tranzakciónként maximum bruttó 25 ezer Ft értékben lehet tankolni

2022 máj. 12.

Tranzakciónkénti maximum bruttó 25 ezer forint értékű korlátozást vezetett be a Shell Hungary zRt. 16 töltőállomásán bármely típusú üzemanyag vásárlása esetén.

A Shell megállapodást írt alá oroszországi kiskereskedelmi és kenőanyag-üzletágainak eladásáról

2022 máj. 12.

A Shell plc leányvállalatai – a Shell Overseas Investments B.V. és B.V. Dordtsche Petroleum Maatschappij - megállapodást írtak alá a Shell oroszországi kiskereskedelmi és kenőanyag-üzletágait birtokló Shell Neft LLC eladásáról, a vevő a PJSC LUKOIL vállalat.

A Shell 50 ezer forintra emeli a márciusban bevezetett, tranzakciónkénti 25 ezer forintos korlátozást

2022 ápr. 29.

A Shell Hungary zRt. 2022. április 28-tól a tranzakciónkénti tankolási limitet bruttó 25 ezer forintról bruttó 50 ezer forintra emeli 71 töltőállomásán. A következő napokban a korábbi 25 ezer forintos határt minden érintett állomáson bruttó 50 ezer forintra emelik. A vállalat 2022 márciusában a folyamatos üzemanyag-ellátás biztosítása érdekében vezette be a korlátozó intézkedést 106 töltőállomásán.

A Shell és a ClubSmart Jótevők segítségével fejlesztette eszközparkját a Peter Cerny Alapítvány

2022 márc. 31.

A Shell Hungary zRt. képviselői márciusban átadták a Peter Cerny Alapítványnak (PCA) a legutóbbi adománygyűjtő akciójuk keretében beszerzett létfontosságú eszközöket. Az idén 33 éve működő koraszülöttmentő szervezet számára juttatott adományhoz a korábbi évekhez képest rekordot felállítva több, mint 3 millió Shell ClubSmart pont felajánlásával járultak hozzá az energiaipari cég hűséges vásárlói, amelyet további 1 millió ClubSmart ponttal egészített ki a Shell Hungary zRt.

Hédervári töltőállomással bővült a Shell hálózata

2022 márc. 28.

A Shell magyarországi hálózata új töltőállomással bővült, 193. kútjukat Héderváron, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő területén nyitották. A Shell célja az ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, így a hét jármű egyidejű töltésére alkalmas kút találkozási pontként is szolgálhat az utazók számára. A Shell Café kávézóban szendvicsekkel, barista kávéval, hot doggal és grillcsirkével várják a vásárlókat. Emellett az autósok kényelmét kétállásos kézi autómosó, a kerékpárral érkezőkét pedig parkoló és szerelőpont szolgálja.

Vácon nyílt meg a Shell-hálózat újabb töltőállomása

2022 márc. 28.

A Shell Hungary zRt. Vácon új töltőállomást nyitott márciusban, magyarországi hálózata immár 192 kútból áll. A vállalat új koncepció szerint kialakított kútjára nemcsak tankolni érdemes betérni, Shell Café kávézója bársonyos barista kávéval, friss szendvicsekkel és péksüteményekkel, valamint a vásárlók körében nagy népszerűségnek örvendő hot doggal és grillcsirkével várja ügyfeleit. A kerékpárosok számára külön parkoló és szerelőpont is rendelkezésre áll.

A Shell feloldja a februárban bevezetett, tranzakciónkénti 50 ezer forintos korlátozást

2022 márc. 28.

A Shell Hungary zRt. 2022. március 28-tól, azaz a mai nappal kezdődően megszünteti a tranzakciónkénti maximum bruttó 50 ezer forint értékű tankolási limitet. A vállalat 2022. február végén a folyamatos üzemanyag-ellátás biztosítása érdekében vezette be az intézkedést egyes kútjain.

Nagynyomású kútoszlopon keresztül értékesített üzemanyag árazása/ HGV Shell kutak letölthető listája

2022 márc. 21.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2022 március 10.-én kiadott, a veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021.

A mai naptól tranzakciónként maximum 25 ezer forint értékben lehet tankolni a Shell kisnyomású kútoszlopain

2022 márc. 10.

Budapest – A mai naptól, 2022. március 10-től a Shell Hungary zRt. 106 töltőállomásának kisnyomású kútoszlopain tranzakciónként maximum bruttó 25 ezer forintért lehet vásárolni bármely típusú üzemanyagot. Továbbra is érvényben marad a február 22-én bejelentett tranzakciónkénti bruttó 50 ezer forintos limit a nemzetközi tranzitútvonalak mellett fekvő 12 állomáson. A többi, nagynyomású kútoszloppal felszerelt állomáson korlátozás nélkül tölthetik fel járműveiket a vásárlók.

Üdvözöljük a Shell Mosonmagyaróváron!

2022 márc. 10.

A Shell Hungary megnyitotta első személyzet nélküli, kamionos töltőállomását Magyarországon.

Új, kamionos gyorskutat nyitott a Shell Mosonmagyaróváron

2022 márc. 08.

A Shell Hungary zRt. megnyitotta új, 3,5 tonna feletti teherhépjárművek részére kialakított töltőállomását Mosonmagyaróváron, az M1 autópálya mellett 2022. február 10-én. Az új gyorskúton a gépkocsivezetők akár egyszerre tankolhatnak üzemanyagot, illetve AdBlue adalékot, és jelentősen rövidebb idő alatt végezhetnek a tankolással.

Február 22-től tranzakciónként maximum bruttó 50 000 Ft értékben lehet tankolni tíz Shell-kúton*

2022 febr. 22.

A Shell Hungary zRt. 191 töltőállomásból álló hálózatában a nemzetközi teherforgalom által leginkább használt tíz kúton a mai naptól tranzakciónként maximum bruttó 50 ezer forint értékű, azaz körülbelül 100 liter vásárlása lehetséges bármely típusú üzemanyagból. A legfontosabb hazai tranzitútvonalak mellett található tíz állomáson bevezetett intézkedést a megnövekedett igények indokolják.

Kutyabarát Shell töltőállomások: mostantól kiskedvenceink is velünk tarthatnak

2022 jan. 14.

A Shell Hungary ügyfelei már kutyáikat is bevihetik a töltőállomások és a Shopok vásárlók számára fenntartott területeire. A házikedvencek nem maradnak egyedül az autóban míg gazdáik tankolnak, kávéznak vagy éppen bevásárolnak a Shell állomásokon.