Az elmúlt napok csökkentett beszállítói kapacitásra vonatkozó bejelentései nyomán a Shell Hungary zRt. töltőállomás-hálózatában tankolásonként

  • maximum bruttó 20.000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin (a mennyiséget a kútoszlopon feltüntetett piaci áron számolva), illetve
  • maximum bruttó 50.000 Ft értékű Shell FuelSave Diesel üzemanyag vásárolható 2022. november 25-től (a mennyiséget a kútoszlopon feltüntetett piaci áron számolva).

Az intézkedés alól mentesül néhány kiemelt töltőállomás (pl.: autópályák melletti). Kérjük kedves vásárlóinkat tájékozódjanak a kútoszlopon feltüntetett információk alapján. A Shell Hungary zRt. arra törekszik, hogy minden ügyfelét gyorsan és kényelmesen szolgálja ki üzemanyaggal. Ezúton is köszöni vásárlói türelmét és megértését, valamint munkatársai kitartását és helytállását.

A Shell Hungary zRt-ről

A Shell 1925 óta van jelen Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram, a Karbonsemlegesítési Program, Shell-Tesco Minishopok, Shell Café, valamint az ingyenes előtető alatti szolgáltatások. További információ: www.shell.hu.