Mitől igazán finom a bársonyos Shell Café barista kávé?

  • Új kávékeverékeink megalkotásánál nemzetközi kávészakértőink és pörkölőmestereink szakértelmét ötvöztük A hazai ízléssel.
  • Kimagasló színvonalú kávégépeinknek lelke van - ettől lesz A frissen elkészített kávé ellenállhatatlanul bársonyos és finom.
  • A Shell Café személyzetét baristák oktatták a kávé tudományára, annak érdekében, hogy Ön pont úgy élvezhesse kávéját, ahogy szereti.
  • A nemzetközi Esőerdő Szövetség tanúsítványával rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy minőségi kávéink teljes útja transzparensen nyomon követhető A termőföldtől egészen A csomagolt termékig. A gondosan válogatott kávébabtól az Önnek felszolgált kávéig.

A videóban elhangzó “Shell dolgozók” illetve “Shell munkatársak” kifejezés a Shell töltőállomási személyzetre utal, akik üzemeltető partnereink alkalmazásában állnak.

króm kávégép

Képzési programunk

A Shell Café személyzet tagjai egy elméleti és gyakorlati részből álló trainingen vettek részt, képzett baristák közreműködésével, ahol professzionális kávéfőzési ismeretekkel gazdagodtak.

A képzést sikeresen teljesítők az esemény végén oklevelet kaptak, így Shell Café kávé nagykövetté váltak. A megszerzett tudást pedig tovább viszik az állomásokra, hogy maradéktalan kávéélményben részesítsék vásárlóinkat.

A Shell Café töltőállomások dolgozói egy specifikus továbbképzésen is részt vettek, Shell Café szakértő csapatunk vezetésével. Az alap kávé tréning keretében bemutatásra kerültek az új Shell Café kávékeverékek, az új, kimagasló színvonalú kávégépek, a speciális kávédarálók, és dolgozóink elsajátíthatták többek között a tejhabosítás, vagy akár a gépkarbantartás minden csínját-bínját.

Térjen be a Shell Caféba, és fedezze fel bársonyos barista kávénkat, egy csepp odaadással és szakértelemmel fűszerezve!

Ami érdekelheti még

Kóstolja meg barista kávénkat!

Odaadás és szakértelem minden csepp kávéban. Shell Café. Mindig érdemes betérni!

A kávé útja

A nemzetközi Esőerdő Szövetség tanúsítványával rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy minőségi kávéink teljes útja transzparensen nyomon követhető. Tudjon meg többet!

Kávé tudástár

Hasznos információk és érdekességek a kávé világából. Tudjon meg többet a kávéról, a kávézásról és a kávé mögött rejlő izgalmas kultúráról.