MOST 3 HÓNAPIG KÁRTYAHASZNÁLATI DÍJ NÉLKÜL

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát, és az első 3 hónapban nem kell kártyahasználati díjat fizetnie. Mit kell tennie? Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk felkeresi Önt a részletekkel.

Az ajánlat 2022. 12. 13-tól visszavonásig érvényes. A Shell jogosult pénzügyi biztosítékot kérni. A szükséges pénzügyi biztosíték mértéke a pénzügyi minősítés eredményétől függ. A Shell fenntartja a jogot arra, hogy bármikor indokolási kötelezettség nélkül az ajánlatától elálljon, az ajánlatban foglaltaktól eltérjen, új feltételeket támasszon vagy a szerződéskötést megtagadja. Egy szerződéshez maximum 10 kártyára érvényes az ajánlat.

Üzemanyagkártya előnyei

Flotta autók havas szerpentinen

ÜZEMANYAGKÁRTYA-ELŐNYÖK FLOTTÁK SZÁMÁRA

A Shell üzemanyagkártyával mérettől és típustól függetlenül ugyanolyan figyelmet fordítunk minden flottára!

Egyszerű, költséghatékony, testreszabható, nyomonkövethető és biztonságos. A Shell üzemanyagkártyával többé nem kell a számlákkal bajlódnia sem Önnek, sem sofőrjeinek, hiszen flottánként egyetlen online számlát kell kezelnie.

Az utólagos finanszírozásnak köszönhetően pedig készpénzre és céges bankkártyára sem lesz szüksége flotta autóinak megtankolásához.

A személyre szabott kedvezmények mellett assistance szolgáltatás, CO2 kibocsátás semlegesítési program, valamint számos egyéb előny is vár Önre Magyarországon 207, Európában több mint 40 ezer elfogadóhelyen!

Hálózat és kártyabiztonság

Shell töltőállomás
Shell töltőállomás

HÁLÓZAT

Magyarországon közel 190 Shell töltőállomáson, Európában 34 országban, 10 000 Shell töltőállomáson és közel 40 000 kártya-elfogadóhelyen várjuk. Állomásainkon Deli by Shell szendicsek, friss kávé, ingyenes wifi és kényelmi szolgáltatások állnak rendelkezésére.

KÁRTYABIZTONSÁG

Kártyáink biztonságát a beépített chip,a hátoldalon megjelenített CVV2 kód, az egyedi pin kód és flotta pin kód segítik. Kártyatiltásra a nap 24 órájában, a hét minden napján van lehetősége. Kártyáját igény szerint korlátozhatja: ország-és állomásszinten, vagy termékkategóriákra Biztosítunk tranzakció figyelést és SMS riasztási szolgáltatást.

Minőségi üzemanyag

Shell töltőpisztolyok
Shell töltőpisztolyok

MINŐSÉGI ÜZEMANYAG

Az üzemanyag fejlesztés terén 100 éves tapasztalattal rendelkezünk. Minden Shell benzin és dízel üzemanyagot DYNAFLEX technológiával, azaz legkorszerűbb adalékanyagainkkal látunk el. A Shell V-Power üzemanyagunk az egyetlen, a Ferrarival közösen kifejlesztett és a Ferrari által ajánlott üzemanyag.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szakértő ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig várja hívását a 06 1 480 1111 telefonszámon, vagy levelét a kartyainfo-hu@shell.com e-mail címen. A kártya tiltása a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető.

Kiegészítő szolgáltatások

Shell kártya
Shell kártya

SHELL FLEET HUB

Személyre szabott menedzsment információs rendszerünkben online kezelheti kártyáit, útvonalat tervezhet, megtekintheti a listaárakat és elektronikus számláit.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Személyautós flottáknak díjmentes autósegély szolgálatot biztosítunk, csereautó lehetőséggel. A Shell Motorist alkalmazás útvonaltervezést és töltőállomás-keresőt kínál. Autómosó szolgáltatás, több, mint 50 kártyaelfogadóhelyen. Fuvarozók a kamionmentést és biztonsági szolgáltatásokat partnerünkön keresztül vehetik igénybe, Shell kártya elfogadással. Ezen kívül kamionmosás, tartálytisztítás, kamionos állomáskereső és útvonaltervező áll rendelkezésükre.

 

Útdíjfizetés

Kamionok
Kamionok

ÚTDÍJFIZETÉS

EETS készülékeinkkel egy készülékkel számos ország útdíját fizetheti. Shell kártyával Európa 25 országában, készülékkel Európa 17 országában fizethet útdíjat.

ÁFA- ÉS JÖVEDÉKI ADÓ VISSZATÉRÍTÉS

Partnerünk, az FDE, Európa legnagyobb ügynöksége, közel 40 éves tapasztalattal és szakértő magyar nyelvű ügyintézéssel. Választhat normál áfa visszatérítést vagy áfa előfinanszírozást ( ún. nettó számlázás), és jövedéki adó visszatérítést.

 

 

 

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Válassza ki az Önnek való kártyát

Üzemanyagkártyánkat úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen személyautó vagy egy teljes tehergépjármű-flotta üzemeltetéséhez is segítséget jelentsen. Tudjuk, hogy vállalkozása pénzügyeiben a kis dolgok vezetnek a nagy haszonhoz.