Shell Card

IGÉNYELJEN SHELL ÜZEMANYAGKÁRTYÁT

Ismerje meg a Shell üzemanyagkártya személyautós, és kis- és nagy haszongépjárműves flották számára is egyaránt elérhető előnyeit, majd töltse ki az alábbi rövid adatlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy az igényei szerint együtt kiválaszthassuk az Önnek megfelelő kártyát.

Kattintson ide az igénylőlap kitöltéshez

MOST 3 HÓNAPIG KÁRTYAHASZNÁLATI DÍJ NÉLKÜL

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát, és az első 3 hónapban nem kell kártyahasználati díjat fizetnie. Mit kell tennie? Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk felkeresi Önt a részletekkel.

Az ajánlat 2022. 12. 13-tól visszavonásig érvényes. A Shell jogosult pénzügyi biztosítékot kérni. A szükséges pénzügyi biztosíték mértéke a pénzügyi minősítés eredményétől függ. A Shell fenntartja a jogot arra, hogy bármikor indokolási kötelezettség nélkül az ajánlatától elálljon, az ajánlatban foglaltaktól eltérjen, új feltételeket támasszon vagy a szerződéskötést megtagadja. Egy szerződéshez maximum 10 kártyára érvényes az ajánlat.

Shell Card üzemanyagkártya

ÜZEMANYAGKÁRTYA-ELŐNYÖK FLOTTÁK SZÁMÁRA

A Shell üzemanyagkártyával mérettől és típustól függetlenül ugyanolyan figyelmet fordítunk minden flottára! Ismerje meg a Shell üzemanyagkártya előnyeit: 

  • Személyreszabott kedvezmények, 
  • Készpénzmentes tankolás,
  • Flottánként egyetlen számla,
  • Nyomonkövetehtő és biztonságos

Ezeken túl számos egyéb előny is vár Önre Magyarországon 207, Európában több mint 40 ezer elfogadóhelyen!

Autó halad az úton

Használja Shell üzemanyagkártyáját az M.Petrol töltőállomásokon is!

A Shell üzemanyagkártyát partnereink a Shell töltőállomásokon kívül már a hazai M.Petrol töltőállomásokon is használhatják. A magyarországi elfogadóhelyek száma így a 41 M.Petrol töltőállomással* összesen 238-ra bővült.

Tekintse meg a Shell üzemanyagkártyát elfogadó M.Petrol töltőállomások listáját!

Megnézem

*Minden magyarországi M.Petrol töltőállomás kártyaelfogadóhely, kivéve az önkiszolgáló állomások.

Shell töltőállomás

Hálózat

Magyarországon közel 190 Shell töltőállomáson, Európában 34 országban, 10 000 Shell töltőállomáson és közel 40 000 kártya-elfogadóhelyen várjuk. Állomásainkon Deli by Shell szendicsek, friss kávé, ingyenes wifi és kényelmi szolgáltatások állnak rendelkezésére.

Shell üzemanyagkártya tech háttérrel

Kártyabiztonság

Kártyáink biztonságát a beépített chip,a hátoldalon megjelenített CVV2 kód, az egyedi pin kód és flotta pin kód segítik. Kártyatiltásra a nap 24 órájában, a hét minden napján van lehetősége. Kártyáját igény szerint korlátozhatja: ország-és állomásszinten, vagy termékkategóriákra Biztosítunk tranzakció figyelést és SMS riasztási szolgáltatást.

Töltőpisztoly

Minőségi üzemanyag

Az üzemanyag fejlesztés terén 100 éves tapasztalattal rendelkezünk. Minden Shell benzin és dízel üzemanyagot a legkorszerűbb adalékanyagainkkal látunk el. A Shell V-Power üzemanyagunk az egyetlen, a Scuderia Ferrarival közösen kifejlesztett és a Scuderia Ferrari által ajánlott üzemanyag.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig várja hívását a 06 1 480 1111 telefonszámon, vagy levelét a kartyainfo-hu@shell.com e-mail címen. A kártya tiltása a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető.

Shell üzemanyagkártya tech háttérrel

Shell Fleet Hub

Személyre szabott menedzsment információs rendszerünkben online kezelheti kártyáit, útvonalat tervezhet, megtekintheti a listaárakat és elektronikus számláit.

Töltőpisztoly

Kiegészítő szolgáltatások

Személyautós flottáknak díjmentes autósegély szolgálatot biztosítunk, csereautó lehetőséggel. A Shell Motorist alkalmazás útvonaltervezést és töltőállomás-keresőt kínál. Autómosó szolgáltatás, több, mint 50 kártyaelfogadóhelyen.

  

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Válassza ki az Önnek való kártyát

Üzemanyagkártyánkat úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen személyautó vagy egy teljes tehergépjármű-flotta üzemeltetéséhez is segítséget jelentsen. Tudjuk, hogy vállalkozása pénzügyeiben a kis dolgok vezetnek a nagy haszonhoz.