Ebben a részben

Tervek a jövő flottáihoz kiadvány

Az ember lépten-nyomon a kereskedelmi flottakezelési iparágat átalakító, gyors és gyökeres változásokról szóló hírekbe botlik. Készüljön fel a változásokra és töltse le ingyenes kiadványunkat!

EUR bankszámlaváltozás

Ezúton értesítjük Önt, hogy új euró bankszámlát nyitottunk a Citibanknál, és a jövőben ezen keresztül kívánjuk bonyolítani tranzakcióinkat azon ügyfeleinkkel akik szerződésük szerint euróban fizetnek. Erre tekintettel rövidesen megszüntetjük régi bankszámláinkat a The Royal Bank of Scotland N.V.-nél (RBS), azt követően pedig csak a Citibanknál vezetett számlákat használjuk.

FleetCor együttműködés

A Shell az üzemanyagkártya-szolgáltatások területén már jelenleg is számos országban működik együtt a FleetCor vállalatcsoporttal.

Kiemelt tartalom

Mire jó a Shell üzemanyag kártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát

Töltse ki az alábbi rövid adatlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot az igényei megbeszélése és a megfelelő kártya kiválasztása céljából.