Ebben a részben

Európai útdíjak változása 2020-ban

2020 januárjától számos útdíj és útadó növekedése várható Európa-szerte. Az alábbi összefoglalóban megtalálja a legfőbb változásokat Ausztria, Belgium, Franciaország, Csehország, Spanyolország, Oroszország útdíjait illetően, illetve az Eurovignette, Frejus- és Mont Blanc alagutak díjszabásait.

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.

Áfa és jövedéki adó előfinanszírozás

Ha Shell üzemanyagkártyát használ, egész Európában egyszerűen visszaigényelheti az áfát és a jövedéki adót, ahol erre az adott ország jogszabályai lehetőséget biztosítanak.

Autómentés

Ha rendelkezik Shell üzemanyagkártyával, mindig közel a segítség. Megbízható műszaki segítséget kap közel 40 európai országban. 

Kompok és ROLA

Shell üzemanyagkártyájával rugalmasan fizethet a ROLA (kamion a vonaton) szolgáltatásokért és az európai kompátkelések foglalása során. Az utazás a járművezetői pihenőidejére időzíthető. Időt és pénzt takaríthat meg, és csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást.

Parkolás, Kamionmosás és Tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.