Ebben a részben

Autómosás a CleenUp-pal

2021-ben indult el a Shell Hungary és a CleenUp együttműködése, melynek köszönhetően ügyfeleink Shell kártyájuk igénybevételével használhatják a CleenUp szolgáltatásait: a hozzáadott víz nélküli, környezetbarát tisztítószerekkel végzett autómosást, belső tisztítást, mindezt ott, ahol az autó éppen parkol.

Az utólagos HU-GO e-útdíjfizetés már elérhető a SHELL EETS4U készülékünkkel!

A POSTPAY HU-GO, az utólagos HU-GO e-útdíjfizetés már elérhető Magyarországon, kattintson és tudjon meg többet, hogy milyen további előnyöket kínál Önnek a Shell EETS4U készülék.

EETS útdíj fizetés magyarországon a shell-lel

Fedezze fel az európai útdíjfizetés egyszerűbb és költséghatékonyabb módját, amely megoldást kínálhat Önnek, függetlenül a flottája méretétől. Hívja még ma útdíjszakértőnket vállalkozására szabott ajánlatáért.

Európai útdíjak változása 2021-ben

2021 januárjától számos útdíj és útadó növekedése várható Európa-szerte. Az alábbi összefoglalóban megtalálja a legfőbb változásokat, országonként.

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.

Áfa és jövedéki adó előfinanszírozás

Ha Shell üzemanyagkártyát használ, egész Európában egyszerűen visszaigényelheti az áfát és a jövedéki adót, ahol erre az adott ország jogszabályai lehetőséget biztosítanak.

Autómentés

Ha rendelkezik Shell üzemanyagkártyával, mindig közel a segítség. Tehergépjárműve megbízható műszaki segítséget kap közel 40 európai országban, személyautós flottáknak belföldi autómentési szolgáltatást nyújtunk.

Kompok és ROLA

Shell üzemanyagkártyájával rugalmasan fizethet a ROLA (kamion a vonaton) szolgáltatásokért és az európai kompátkelések foglalása során. Az utazás a járművezetői pihenőidejére időzíthető. Időt és pénzt takaríthat meg, és csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást.

Parkolás, kamionmosás- és szerviz, tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.

Európai útdíjak változása 2020-ban

2020 januárjától számos útdíj és útadó növekedése várható Európa-szerte. Az alábbi összefoglalóban megtalálja a legfőbb változásokat Ausztria, Belgium, Franciaország, Csehország, Spanyolország, Oroszország útdíjait illetően, illetve az Eurovignette, Frejus- és Mont Blanc alagutak díjszabásait.