Ebben a részben

Biztonsági funkciók

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Útdíjak és útadók

Nem kell aggódnia, ha nincs Önnél készpénz; Shell üzemanyagkártyájával is megfizetheti az útdíjakat és az útadókat. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami minden érintett számára egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.

Áfa és jövedéki adó

Ha Shell üzemanyagkártyát használ, egész Európában egyszerűen visszaigényelheti az áfát és a jövedéki adót, ahol erre az adott ország jogszabályai lehetőséget biztosítanak.

Autómentés

Ha rendelkezik Shell üzemanyagkártyával, mindig közel a segítség. Megbízható műszaki segítséget kap közel 40 európai országban. 

Kompok és ROLA

Shell üzemanyagkártyájával rugalmasan fizethet a ROLA (kamion a vonaton) szolgáltatásokért és az európai kompátkelések foglalása során. Az utazás a járművezetői pihenőidejére időzíthető. Időt és pénzt takaríthat meg, és csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást.