shell fleet app

SHELL ÜZEMANYAGKÁRTYA KKV-K SZÁMÁRA

Kevesebb adminisztráció, nagyobb hatás

A Shell Fleet App segítségével szabadon álmodhat. A flottakezelést egyszerűvé, hatékonnyá és költséghatékonnyá tesszük, lehetővé téve az akár 10 járművel rendelkező vállalkozások számára, hogy a fontos döntések meghozatalára összpontosítsanak.

Letöltés App store-ból

Letöltés Google Play-ből

Shell Fleet App alkalmazás

Vállakozása van 10, vagy kevesebb járművel? Már legalább egy éve bejegyezték? Ha mindkét kérdésre igen a válasza, akkor a Shell Fleet App alkalmazást az Ön számára hoztuk létre.

Regisztráljon 5-10 perc alatt, és rendelje meg üzemanyag vásárlására szolgáló Shell Fleet App kártyáit. Ön és sofőrjei közel 200 üzemanyagtöltő állomáson használhatják üzemanyagkártyáikat országszerte, valamint több, mint húszezer benzinkúton Európában.

Előnyök

A mi kezünkben a vállalkozás olyan, amilyennek lennie kell: okos, egyszerű és problémamentes.

 • Save Money

  Takarítson meg pénzt a Fleet App kedvezménnyel

  Hozzon ki többet minden cseppből! Nettó 10 Ft/liter kedvezmény Shell VPower üzemanyagokra, Nettó 6 Ft/liter Shell FuelSave üzemanyagokra a kútoszlopon feltüntetett árból, valamint 10% kedvezmény a gépi autómosás árából.

 • Save Time

  Takarítson meg időt

  Ne hagyja, hogy a papírmunka elvigye az energiáit. Hozzáférés a letölthető digitális számlákhoz egy helyen.

 • Convenience

  Növelje a kényelmet

  Kezelje a kis flottájához tartozó összes jármű üzemanyagköltségét egyetlen alkalmazásban. Használja az üzemanyag-hitelkeretet, és javítsa a cash flowt.

 • Card Control

  Vegye kezébe az irányítást

  A flotta irányításához vigye magával a zsebében a flottamenedzserét. Kezelje a sofőröket személyre szabható ellenőrzési eszközökkel és biztonsági limitekkel, amelyek mindig kéznél vannak.

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát a Fleet App-pal!

Vezessen most, fizessen később – töltse le a Shell Fleet App alkalmazást

Kapjon üzemanyag-hitelkeretet vállalkozása autóira, részesüljön exkluzív megtakarításokban, és élvezze az azonnali csatlakozás előnyeit. Kezdje el még ma, töltse le most.

Letöltés App store-ból

Letöltés Google Play-ből

Man driving

A Shell Fleet App megfelelő választás az Ön számára?

Ön egy vállalkozást vezet, legfeljebb 10 járművel? Vállalkozását több, mint egy éve bejegyezték?

Ha mindkettőre igen a válasz, akkor mire vár még? Töltse le a Shell Fleet App alkalmazást a fenti linkről még ma!

Ha vállalkozása több, mint 10 járművel rendelkezik, vagy Ön egyéni vállalkozó vegye fel velünk a kapcsolatot!

SFS resonate shell card

Megtakarítás az üzemanyag költségeken

A Shell Fleet App segítségével a Shellnél* megtakarítást érhet el üzemanyagköltségéből. Minden fiókhoz legfeljebb 10 Shell Fleet App kártya tartozhat.

Egyszerű. Egyértelmű. Könnyen kezelhető.

A Shell Fleet App használatával Ön és sofőrjei:

 • Használhatják az üzemanyag-hitelkeretet közel 200 üzemanyagtöltő
  állomáson országszerte, valamint több, mint húszezer benzinkúton Európában
 • Üzemanyagot és kenőanyagot vásárolhatnak
 • Kedvezményesen vehetik igénybe autómosóinkat

*Az ajánlat az Általános Szerződési Feltételeken alapul. További információért tekintse meg a Shell Fleet App Általános Szerződési Feltételeit.

JELLEMZŐK

A Shell Fleet App csökkenti költségeit és az Ön kezébe adja a kis flottája kezelése fölötti irányítást a digitális számláktól egészen a személyre szabható kártyabeállításokig. Töltse le az alkalmazást most.

Station Locator

Töltőállomás-kereső

A legközelebbi töltőállomások a keze ügyében vannak

Hálózatunk az egész országban és Európa-szerte az Ön szolgálatára áll, és gyorsan megtalálhatja az Önhöz legközelebb esőt. Ezt egyszerűvé tesszük az alkalmazáson belüli töltőállomás-keresőnkkel.

Track spends

Költések nyomon követése

Nézze meg költéseit bármikor, bárhol

A Shell Fleet App alatt sofőrönként külön követheti üzemanyagköltéseit, így valós időben láthatja, hogy pontosan mire és hol költenek.

Flexibile Card Controls

Személyre szabható kártyabeállítások

Teljes ellenőrzés a sofőr költései felett

Előre beállíthatja, hogy a járművezetők hogyan használják üzemanyagkártyáit. Különböző hitelkereteket állíthat be minden kártyához és bármikor módosíthatja azokat, meghatározva, hogy mindegyikük mennyit költhet. Üzemanyagkártyája elveszett vagy ellopták? Gyanús tranzakciót vett észre? Azonnal függessze fel a kártyát az alkalmazásban, majd oldja fel, ha újra előkerült. Ha elfelejtette PIN kódját, kérjen emlékeztetőt.

Factures digitales

Digitális számlák

A számlázás egyszerűvé válik

Többé ne vesztegessen egy percet sem a számlák gyűjtögetésével. Összevont, letölthető, az ÁFA-szabályoknak megfelelő számláink egyszerűvé teszik az adóbevallást és a visszaigénylést.

Automated payments

Automatizált fizetések

Számlák, amelyek magukat fizetik ki

Fizetései gyakorlatilag gondoskodnak saját magukról. Miután megadta bankkártyájának* adatait, az előző hónapban felmerült összes költés automatikusan levonásra kerül minden hónap utolsó napján.

* Betéti – és hitelkártya egyaránt regisztrálható

On-site amenities

További szolgáltatások töltőállomásainkon

Kávé, harapnivalók és sok minden más elérhető közelségben*

A járművezetőknek is éppúgy fel kell töltődniük, mint a járműveinek. Mi Shell Cafe finomságokkal és ingyenes wifivel várjuk őket.

* Shell Fleet App kártya bármilyen üzemanyag (diesel, benzin, autógáz) és továbbhaladáshoz feltétlenül szükséges termékek, továbbá autómosás vásárlására, illetve autópálya- és útdíjak megfizetésére használható.

Töltse le a Shell Fleet App alkalmazást

VEZESSEN MOST, FIZESSEN KÉSŐBB

Kapjon üzemanyag-hitelkeretet akár tíz járműre, részesüljön árkedvezményben, és élvezze a gyors csatlakozás előnyeit. Kezdje el még ma, és töltse le most.

Letöltés App store-ból

Letöltés Google Play-ből

A jelen ajánlatban foglaltak kizárólag tájékoztató jellegűek. A Shell ajánlati kötöttségét kifejezetten kizárja. Tekintettel arra, hogy a Shell folyamatos halasztott fizetési lehetőséget biztosít, a Shell jogosult pénzügyi biztosítékot kérni. A szükséges pénzügyi biztosíték mértéke a pénzügyi vizsgálat eredményétől függ. A Shell fenntartja a jogot arra, hogy bármikor indokolási kötelezettség nélkül a jelen ajánlatától elálljon, a jelen ajánlatban foglaltaktól eltérjen, új feltételeket támasszon, vagy a szerződéskötést megtagadja.

GYIK

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile