Elköteleztük magunkat a sofőrök jólléte mellett, ezért a Shell azon kamionsöfőrök számára akik több, mint 500 litert tankolnak, egy ingyenes kávét, a ’2theLoo’ kényelmi koncepció keretében létrehozott luxusmosdókhoz és zuhanyzókhoz ingyenes hozzáférést kínál, valamint 50%-os kedvezményt biztosít a Deli2Go kamionos menüből, illetve 4,95 € áron kínálja a McDonald’s Big Mac menüjét! A kávéját a Starbucks kávézójában is kérheti.

A Shell Berchem 24 dízelkútfejet és 24 AdBlue-kútfejet kínál a kamionok számára (27-et a személyautók számára). Az E25/A3-as út mellett, Luxemburg és Belgium irányában helyezkedik el, kulcsfontosságú helyszínen szolgálva ki Európát!

Szupergyors tankolási rendszer

Újító jellegű, szupergyors tankolási rendszert kínálunk a kamionosok számára, amely lehetővé teszi a tankolási idő lerövidítését és a nagyobb hatékonyságot. Ezen egyedülálló tankolási rendszer segítségével (a sofőröknek elég egyszer lehúzniuk a kártyájukat, és utána az összes üzemanyagtartályt egyszerre megtankolhatják) a kamionok csaknem fele annyi idő alatt tankolhatók meg. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amellyel értékes időt takaríthat meg a sofőrjei számára!

Ezenfelül minden egyes kamionos kútoszlopra új, interaktív és többnyelvű ügyfélképernyő-rendszert is felszereltünk, amelyen keresztül sofőrjeivel közvetlenül is felvehetjük a kapcsolatot, hiszen a rendszer 13 különböző nyelven érhető el. A képernyőrendszeren a sofőröket tájékoztatjuk az akciókról, illetveegyéb értékes információkhoz is hozzájuthatnak, többek között a legújabb időjárási és forgalmi adatokhoz.

Biztonság

A felszerelt biztonsági berendezések hatákonyságát is javítottuk, hogy megbízhatóan nagyobb védelmet nyújtsanak a töltőállomás területén.

Berchem Geo Location

Shell Berchem

E25, 3320 Roeser, Luxembourg

+352 51 88 44

49,541568 - 6,118795

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Kiterjedt töltőállomás-hálózat

Bárhol is legyen, mindig lesz a közelben egy Shell töltőállomás. Használja töltőállomás-keresőnket, vagy töltse le mobilalkalmazásunkat, hogy megtalálja a legközelebbi Shell töltőállomást.

Kártyabiztonság

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.