CleenUp-os férfi egy autó kerekét tisztítja

A CleenUp vállalatról

A CleenUp egy Németországban alapított vállalat, mely innovatív, applikáción rendelhető nanotechnológiás tisztító rendszerrel nyújt mobil autómosó szolgáltatást magánszemélyek és céges flották részére. Évente közel 75 000 autót tisztítanak, melynek során során becsléseik szerint 9 000 000 liter tiszta vizet és közel 225 000 kilométert spórolnak meg.*

A 2021-ben indított magyarországi tevékenység célja, hogy a környezetbarát technológiát idehaza is széles körben elterjessze, hogy minél többen részesülhessenek a CleenUp által nyújtott kényelmi szolgáltatásból.

*A CleenUp adatai alapján. Forrás: www.cleenup.hu.

A szolgáltatás működése

A szolgáltatás mobil alkalmazáson keresztül rendelhető meg, melyet követően a CleenUp munkatársai az Ön által megadott helyszínen végzik el a mosást: akár otthon, a munkahelyi parkolóban, vagy napközben szinte bárhol, ahol a jármű éppen parkol. A mosás befejeztéről a felhasználó üzenetben kap értesítést. A mosás igénybe vehető Shell kártyával is, amit a megrendeléskor a fizetési módok megadásánál kell kiválasztani. Az applikáció letölthető a www.cleenup.hu weboldalról vagy a CleenUp-ra keresve a Google Play és App Store áruházakból.

További részletekért látogasson el a CleenUp weboldalára: www.cleenup.hu

Preventív autóápolás

Szakembereink az autók tisztítását saját fejlesztésű, természetes összetevőkből álló nanotechnológiás vegyszerekkel, hozzáadott víz nélkül végzik. Egy autó tisztításához átlagosan 3 dl folyadékot használnak, amely közel 100%-ban lebomlik, így szinte alig terheli a környezetet.* A tisztítószerek molekulái a karosszérián körbezárják és kiemelik a koszrészecskéket. Az izolált szennyeződést mikroszálas kendővel karcolásmentesen távolítják el a felületről. Az eredmény egy magasfényű, por- és víztaszító, illetve UV sugárzás elleni védelmet biztosító védőréteg.

*A CleenUp adatai alapján. Forrás: www.cleenup.hu.

Egy férfi kéz takarítja az autó belsejét

A CleenUp szolgáltatások:

Külső mosás:

 • Waxos mosás és polírozás
 • Műanyagápolás
 • Bogároldás
 • Üvegfelületek tisztítása
 • Felnitakarítás
 • Gumiápolás

Belső takarítás

 • Porszívózás
 • Belső műanyagok és kárpit tisztítása
 • Üvegfelületek belső tisztítása
 • Fertőtlenítés

Extra szolgáltatások:

 • Bőrápolás
 • Folttisztítás
 • Kutyaszőr-eltávolítás
CleenUp-os férfi egy autót tisztít

Fenntarthatóság és környezetvédelem

Szolgáltatásainkat és partnereinket úgy választjuk meg, hogy illeszkedjenek fenntarthatósági törekvéseinkhez. A CleenUp 2019-ben bekerült a Climate KIC szervezésében Európa TOP30 CleanTech cége közé. A vállalat számára a környezet védelme rendkívül fontos, az általuk nyújtott szolgáltatás igénybevétele egy újabb mérföldkő lehet a karbonlábnyomunk csökkentése érdekében.

Autó áll az úton egy erdőben

„Büszkén ajánlom a Shell ügyfeleinek szolgáltatásunkat, amely nemcsak itthon, de számos németországi városban is elérhető. A CleenUp autótisztítás innovatív módszeren alapul, gyors, kényelmes és egyben segíti az autósok karbonlábnyomának csökkentését is. A környezet védelme közös törekvésünk a Shell-lel és nagy öröm számunkra, hogy partnerekként tehetjük könnyebbé és fenntarthatóbbá az autózást a Shell ügyfelei számára is.” – mondta el Palotai Balázs, a CleenUp egyik alapítója.

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.