Shell töltőállomás

Számunkra az ügyfeleink vásárlási élménye az első!

Mindent megteszünk a zavartalan üzemanyag-ellátás érdekében, ezért néhány töltőállomásunkat átalakítjuk, hogy szerződött ügyfeleink még kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásainkat.

Fizetés Shell üzemanyagkártyával

Újabb dedikált töltőállomások kizárólag szerződött vállalati partnereinknek

A korábbi, teszt jelleggel átalakított töltőállomások első tapasztalatai azt mutatják, hogy a vállalati partnereink pozitívan értékelik az új működési modellt. Ezért további töltőállomásokat alakítunk át, melyeken kizárólag euroShell üzemanyagkártyával rendelkező partnereink tankolhatnak (ide értve a töltőpisztolyon keresztül értékesített Adblue és az AutoGas termékeket is).

Shell Café szendvics és latte

Mindenkit vár a Shell Shop és Shell Café

Bár a töltőállomáson a tankolást euroShell kártyával rendelkező ügyfelek tudják igénybe venni, az állomás shopjában található termékeket és szolgáltatásokat továbbra is minden fizetőeszközzel (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya*) meg lehet vásárolni.

Habos autó fényszóró

Az autómosás euroShell üzemanyagkártya nélkül is elérhető

A jövőben is válassza a Shell autómosó szolgáltatásunkat ezeken a töltőállomásainkon. Prémium mosásainkkal Ön és autója is tisztán jól jár, hiszen most minden harmadik prémium mosást 30% kedvezménnyel kapja. A tájékoztatás nem teljes körű. Kattintson és ismerje meg a feltételeket!

*amennyiben a termékkör vásárlása engedélyezve van az üzemanyagkártyáján.