Ebben a részben

Üzemanyag-kezelés

Célunk, hogy olyan tippeket, online eszközöket és rugalmas megoldásokat biztosítsunk Önnek, amelyek segítségével gördülékenyebben üzemeltetheti a flottáját.

Érezhető megtakarítások

Ha elkezd Shell üzemanyagkártyát használni, hamar fel fog tűnni a különbség. Segítünk a költségek kezelésében és az adminisztráció csökkentésében.

Kártyabiztonság

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez. 

Kiterjedt töltőállomás-hálózat

Bárhol is legyen, mindig lesz a közelben egy Shell töltőállomás. Használja töltőállomás-keresőnket, vagy töltse le mobilalkalmazásunkat, hogy megtalálja a legközelebbi Shell töltőállomást.

Shell Card Online

Shell üzemanyagkártya online rendszerünk segítségével kimutatásokat és riasztásokat állíthat be, és biztonságosan kezelheti elektronikus számlázását. Mindez kevesebb adminisztrációt jelent. Ezenkívül minden út minden egyes tranzakcióját nyomon követheti, így a legjobb teljesítményt hozhatja ki a flottájából.

Teherautó tisztítási szolgáltatások

Az euroShell kártyával Európa számos pontján fizethet a teherautó vagy a tartály tisztításáért. Minden esetben kiváló minőségű szolgáltatásra és versenyképes árakra számíthat. Ezek a költségek pedig részletes pontossággal jelennek meg az euroShell Card számlán.

Közúti szolgáltatások

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Shell Berchem

A világ legnagyobb Shell töltőállomása, ahol a kamionsofőröket 24 Diesel és 24 Adblue kútoszlop, kútoszlopra szerelt interaktív érintőképernyős rendszer, 2theloo mosdó, Deli2Go sarok, Starbucks kávézó és Mc Donald’s étterem várja.