3,5 t feletti járművek részére

Autómentés és bírság kifizetés 3,5 tonna feletti járművek részére

Megbízható országúti segélyszolgálat és biztonsági szolgáltatások közel 40 európai országban

A flotta mozgásban tartása döntő fontosságúa sikeres üzletmenethez. Ezért üzemanyagkártya-felhasználóink megbízható és hatékony országúti segélyszolgálatban részesülnek egész Európában, lehetővé téve, hogy járművezetői a lehető leggyorsabban újra útra kelhessenek. Ugyanezt a szolgáltatást használhatja a biztonsági szolgáltatásainkhoz történő hozzáférés egyszerű módjaként.

Az országúti segélyszolgálat minden 3,5 tonnánál nehezebb jármű számára elérhető, míg a biztonsági szolgáltatások az összes euroShell üzemanyagkártyánkhoz járnak.

A szolgáltatások igénybe vételéhez euroShell üzemanyagkártyáját közel 40 országban használhatja:

Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Szerbia és Montenegró, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Moldávia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság.

Hívja partnereinket a 00800-38 76 74 35 (ingyenesen hívható angol nyelvű) telefonszámon és ők mindent megszerveznek Önnek, akárhol is van szüksége segítségre Európában.

Magyar nyelvű segítségnyújtáshoz hívja a +49 73333 05940215 telefonszámot, mely a nap 24 órájában elérhető, és külföldről is hívható.

3,5t alatti flották részére

Díjmentes szolgáltatások

Díjmentes autósegély-szolgálat és baleset-biztosítás.

Shell Assistance - Autósegély-szolgálat

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Shell Assistance Autósegély-szolgáltatás és külföldi Balesetbiztosítás szolgáltatás igénybevételének alábbi feltétele 2015. május 15-től megváltozott: ettől az időponttól kezdve a legalább 10 aktív euroShell üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelek számára kínáljuk ingyenesen ezeket a szolgáltatásokat. Az igénybevétel többi feltétele változatlan.

Shell Assistance - Gépjárműmentés

Baleset? Meghibásodás? Elveszett indítókulcs? Mostantól elég egyetlen telefonszámot megjegyeznie, hogy flottája gépjárművei gyors és szakszerű segítséget kapjanak az év minden napján.

A Shell Assistance egy belföldi, díjmentes gépjárműmentést biztosít, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Partnerünk, az EuropAssistance Magyarország Kft. 40 éves tapasztalattal és országosan több mint 700 megbízható szakemberrel rendelkezik a gépjárműmentés terén.

Kik veheti igénybe a Shell Assistance-t?

A Shell Assistance gépjárműmentő szolgáltatásunkat minimum 10 aktív* euroShell kártyával rendelkező partnereink 3,5 tonna alatti össztömegű, érvényes magyar forgalmi engedéllyel rendelkező személyautóra vehetik igénybe, amennyiben személyautós (nem tehergépjármű vagy busz) kártyával rendelkeznek. Lízing partnereinkre és azok ügyfeleire nem érvényes a szolgáltatás. A szolgáltatás kizárólag aktív euroShell kártya felmutatásával vehető igénybe az annak használatára jogosult személy által.*

*Az elmúlt 3 hónapban üzemanyag-vételezésre használt.

Mikor vehető igénybe a Shell Assitance?

A Shell Assistance önhiba (lemerült akumlátor, elveszett indítókulcs), műszaki (elektromos vagy mechanikai meghibásodás) és baleseti okból (ütközés, borulás, zuhanás) adódó károk esetén vehető igénybe.

Hogyan segíti a flottakezelését a Shell Assistance?

A Shell Assistance több nyelven elérhető, 24 órás segélyszolgálatot biztosít. Szükség esetén szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és orvosolja a problémát. Amennyiben a helyszíni javítás nem megoldható, a meghibásodott gépjárművet legrövidebb időn belül a preferált szervizbe (150 km-en belül) szállítjuk.

Baj esetén hívja a 06-1-458-4459 telefonszámot,  a többiről pedig a Shell Assistance gondoskodik!

A Shell fenntartja a jogot, hogy az euroShell üzemanyagkártyához vagy Shell üzemanyagkártyához kapcsolódó, további harmadik fél által nyújtott szolgáltatások (pl. Shell Assistance Autósegély-szolgáltatás, Külföldi baleset biztosítás) feltételeit bármikor egyoldalúan módosítsa, az ilyen szolgáltatást bármikor egyoldalúan felfüggessze, szüneteltesse, megszüntesse vagy visszavonja. A Shell az erről szóló tájékoztatást az euroShell Weboldalán teszi közzé.

*A szolgáltatást a Shell-lel szerződéses jogviszonyban álló ügyfelek vehetik igénybe

Balesetbiztosítás

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Shell Assistance Autósegély-szolgáltatás és külföldi Balesetbiztosítás szolgáltatás igénybevételének alábbi feltétele 2015. május 15-től megváltozott: ettől az időponttól kezdve a legalább 10 aktív euroShell üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelek számára kínáljuk ingyenesen ezeket a szolgáltatásokat. Az igénybevétel többi feltétele változatlan.

Baleset érte Európában?

Baleset érte Európában? Utazása során megsérült a poggyásza? Vegye igénybe euroShell Card üzemanyagkártyájához járó balesetbiztosítását, melyet az Európai Utazási Biztosító Zrt. biztosít Önnek! A biztosítási fedezet az euroShell Card üzemanyagkártya érvényességi idején belül a gépjármű üzemeltetése közben, közlekedéssel összefüggésben a biztosítás tartamán belül bekövetkezett balesetekre, valamint a poggyászbiztosítás esetén eltulajdonításra, az okmányok sérülésére, valamint ezeken felül jogvédelmi segítségnyújtásra terjed ki.

A jelen biztosítási szerződés alapján nyújtott valamennyi szolgáltatás díját átvállalja a Shell azoknak az ügyfeleknek akik: minimum 10 aktív (az elmúlt 3 hónapban üzemanyag-vételezésre használt) euroShell kártyával rendelkező 3,5 tonna megengedett össztömegűnél kisebb, 1-7 férőhellyel rendelkező, személygépkocsi, terepjáró és motorkerékpár vezetője, aki jogszerűen és jóhiszeműen birtokában tartja az érvényes, névre-, vagy rendszámra szóló, vagy ún. OPEN üzemanyagkártyáját*.

Milyen szolgáltatásokat nyújt az utasbiztosítás?

  1. Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás vonatkozásában közlekedéssel összefüggő balesetekre nyújt fedezetet.
  2. Poggyászbiztosítás vonatkozásában a biztosítási fedezet a következő eseményekre terjed ki:
    • ha a Biztosított útipoggyászai vagy útiokmányai megsérülnek vagy megsemmisülnek közlekedéssel összefüggő baleset során,
    • ha a Biztosított útipoggyászait vagy útiokmányait a gépjármű csomagteréből jogtalanul eltulajdonítják, a Biztosított útipoggyászának vagy útiokmányának a tankolható gépjármű használata közben történő elrablása, melyet az esemény bekövetkezésének helyén illetékes rendőrség jegyzőkönyve igazol. (A biztosítási feltételek szempontjából elrablásnak minősül, ha az útiokmány vagy a vagyontárgy jogtalan eltulajdonítása céljából a Biztosítottal szemben erőszakot, élet vagy testi épség elleni fenyegetést alkalmaznak.)
  3. Jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás vonatkozásában a biztosítási eseménynek minősül, ha a biztosítás hatálya alatt külföldön a Biztosítottal szemben az általa gépjármű vezetőjeként gondatlanul elkövetett szabálysértés vagy bűncselekmény miatt az.

Baleset esetén kérjük, hívja a lehető legrövidebb időn belül (de legfeljebb 5 napon belül) telefonon az EUB-Assistance-ot, és adja meg a biztosított nevét, születési dátumát, valamint az Ön telefonszámát (ahol később is vissza¬hívható), és mondja el röviden, mi történt! 

EUB-Assistance 24 hours service Tel.: (+36-1) 465-3666

Figyelem! Közvetlen életveszély esetén először a helyi központi segélyhívó számon kérjen segítséget! (általános segélyhívó szám az Európai Unió területén belül: 112)

Az alábbi terméktájékoztatóban további hasznos információkat talál. A szolgáltatásokra vonatkozóan a részletes tájékoztatás – így a Biztosító mentesülésének a feltételei és az alkalmazott kizárások és mentesülések is az EUB2013-17SH jelű biztosítási feltételekben található.

A Shell fenntartja a jogot, hogy az euroShell üzemanyagkártyához vagy Shell üzemanyagkártyához kapcsolódó, további harmadik fél által nyújtott szolgáltatások (pl. Shell Assistance Autósegély-szolgáltatás, Külföldi baleset biztosítás) feltételeit bármikor egyoldalúan módosítsa, az ilyen szolgáltatást bármikor egyoldalúan felfüggessze, szüneteltesse, megszüntesse vagy visszavonja. A Shell az erről szóló tájékoztatást az euroShell Weboldalán teszi közzé.

*A szerződő lízing partnereire és azok ügyfeleire nem terjed ki a fedezet.

A szolgáltatást a Shell-lel szerződéses jogviszonyban álló ügyfelek vehetik igénybe

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.