Parkolás, Kamionmosás és tartálytisztítás

Egy flotta üzemeltetése többről szól, mint eljuttatni a járműveket egyik helyről a másikra.

A flottamenedzserek számára kulcsfontosságú, hogy járműveik megfelelő állapotban legyenek, és a sofőreiket biztonságban tudhassák a megállók során is - a Shell szolgáltatásai segítenek ebben.

Kamionparkolás

Kiterjedt és megbízható parkoló hálózatunk a sofőrök kényelmét szolgálja, miközben a járművet is biztonságban tudhatja. Segítünk abban is, hogy vállalkozása megfeleljen a közúti biztonsági szabályozásoknak is.


Kamionmosás

A tiszta kamion a cég védjegye, ezenkívül a rendszeres mosással csökkentheti a fenntartási költségeket is. Kamionmosók széles hálózatával dolgozunk együtt, aminek köszönhetően könnyen beillesztheti a mosáshoz szükséges megállókat a sofőr útvonalába.


Tartálytisztítás

Az egészségügyi és biztonsági előírások megkövetelik, hogy a járművek tankját rendszeres és alapos tisztításnak vessék alá, kívül-belül. Partnereink szakemberei pontosan ismerik az eljárás minden lépését, így járműve mindig a legmagasabb színvonalú karbantartásban részesülhet.


Gyakran Ismételt kérdések

Tudjon meg többet a Shell közúti szolgáltatásairól

Állomás kereső

45 ezer töltőállomással világszerte, további 10 ezer partner állomással a világ egyik legnagyobb hálózatát a Shell biztosítja.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub online felületünkön naprakészen nyomon követheti a tranzakcióit, riportokat és biztonsági beállításokat készíthet, letöltheti elektronikus számláit.