Európa-szerte számíthat rank


Találja meg az Önnek megfelelő helyet európai lefedettségű hálózatunkban.

 • Európában több, mint 135 állomás.

 • Professzionális tartály- és konténer tisztítás, erre speciálisan képzett személyzettel, a legmodernebb eszközökkel.

 • Kemikáliák, élelmiszeripari termékek, ömlesztett rakomány nyomtalan eltávolítása.

 • Megfelel a higiéniai szabványoknak, mint a HACCP vagy a GMP rendszerek.

 • Kényelmes elszámolás az Ön Shell számláján keresztül.

Az alábbi előnyöket kínáljuk Önnek:

 • Spóroljon időt!

  Spóroljon időt!

  Online felületünkön előre foglalhat időpontot, így a mosás miatti megállok könnyen beilleszthetők a sofőr szokásos menetrendjébe, elkerülve a kitérőket és túlórákat.

 • Pénzt takaríthat meg!

  Pénzt takaríthat meg!

  A felhasználóbarát online felületen könnyen nyomon követhető a mosások között eltelt idő, hogy a mosásra mindig akkor kerül sor, amikor szükség van rá, elkerülve ezzel a felesleges költségeket.

 • Intézze ügyeit biztonságban!

  Intézze ügyeit biztonságban!

  Nem kell aggódnia, hogy járműve megfelel-e a higiéniai előírásoknak, mert az általunk nyújtott megoldás lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezelje teendőit, és mindig a legfrissebb információk birtokában legyen. A szolgáltatásról kiállított számla egyben igazolás a minősített tisztítás elvégzéséről de az igazolást elérheti az online felületen is. Ezen kívül, egy kattintással letöltheti az átfogó GMP regisztrációs riportot is.

 • Maximális kontroll

  Maximális kontroll

  Az online felületen tervet készíthet, milyen gyakorisággal szeretné igénybe venni a tisztítást, és valós idejű áttekintést kaphat róla. A regisztrált adminisztrátor e-mailben értesül róla, amikor a szolgáltatást a jármű igénybe vette, illetve heti riportokat is kap.

Parkolás, kamionmosás- és szerviz, tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.

Parkolás, Kamionmosás és Tartálytisztítás

Tudjon meg többet a Shell közúti szolgáltatásairól

Állomás kereső

Több, mint 40 ezer töltőállomással világszerte, további 10 ezer partner állomással a világ egyik legnagyobb hálózatát a Shell biztosítja.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub online felületünkön naprakészen nyomon követheti a tranzakcióit, riportokat és biztonsági beállításokat készíthet, letöltheti elektronikus számláit.