Egyes Shell töltőállomásainkon 2022. november 2-től kizárólag euroShell üzemanyagkártyával lehet üzemanyagot vásárolni, de az állomás shopjában található termékekért és szolgáltatásokért továbbra is minden fizetőeszközzel (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya**) tud fizetni. Mutassa fel az átalakított töltőállomások valamelyikén kapott kupont, tankoljon a kijelölt töltőállomások bármelyikén és bármely helyben főzött kávé árából 50% kedvezményt kap.

KÓSTOLJA MEG BÁRSONYOS BARISTA KÁVÉINKAT!

Two coffee cups

Önnek melyik a kedvence?

Espresso, Cappuccino, Americano, Café Latté, Café Melange. Bármelyiket is választja, a Shell Café szakértő személyzete pont úgy készíti el, ahogy Ön szereti.

PROMÓCIÓS FELTÉTELEK:​

*Az ajánlat 2022. november 30-ig vagy visszavonásig érvényes a kijelölt töltőállomásokon, a készlet erejéig. Egy kupon csak egy alkalommal használható fel. A kupon beváltása bármely Shell üzemanyag, LPG vagy kútoszlopról kiszolgált AdBlue esetén lehetséges, elektromos töltő használata esetén nem. Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, nem érvényes ClubSmart pontbeváltás esetén. Az ajánlat nem vehető igénybe Shell üzemanyagkártyával vagy Esso, DKV kártyával történő fizetés, illetve Áfás számla igénylése esetén. A kép illusztráció. 

**amennyiben a termékkör vásárlása engedélyezve van az üzemanyagkártyán.

Még nincs Shell üzemanyagkártyája?