Biztonságos pihenés kamionsofőreinek


Adja meg sofőrjeinek a biztonságos pihenés lehetőségét!

 • Válasszon a több, mint 70 biztonságos parkolási lehetőség közül, melyek száma folyamatosan bővül.

 • Európa 7 országában biztosítunk parkolási lehetőséget: Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Lengyelországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban.

 • Foglaljon akár előre, akár a helyszínen, applikációnkkal bárhol és bármikor megteheti.

 • Foglalás előtt ellenőrizze le a nyitvatartási időt és az elérhető szolgáltatásokat.

 • Shell kártyájával minden szolgáltatásunkat igénybe veheti.

Az alábbi előnyöket kínáljuk Önnek:

 • Intézze ügyeit biztonságban!

  Intézze ügyeit biztonságban!

  A nyugalmas üzletmenethez elengedhetetlen, hogy sofőrjeit és járműveit biztonságban tudja. Az általunk kínált lehetőségekkel elkerülhetők a kényszerű parkolások az út szélén vagy a kevésbé biztonságos útmenti parkolóterületeken, csökkentve ezzel a balesetek lehetőségét, és növelve a rakomány biztonságát.

 • Spóroljon időt!

  Spóroljon időt!

  Széleskörű európai hálózatunkban gyorsan megtalálhatja az Önnek megfelelő parkolóhelyet. A rendszeres használt útvonalak mentén előre is lefoglalhatja a parkolást.

 • Maximális kontroll

  Maximális kontroll

  Shell kártyájával egyszerűen és kényelmesen intézheti a parkoló foglalását járművei számára. Minden tranzakciót megjelenítünk az Ön Shell számláján.

 • Élvezze a kényelmet

  Élvezze a kényelmet

  Parkolási szolgáltatásunkkal gyorsan és kényelmesen beléphet a parkolóhelyre, illetve könnyen el is hagyhatja azt. Nincs szükség külön parkolójegyre a ki-és a belépéshez.

Parkolás, kamionmosás- és szerviz, tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.

Parkolás, Kamionmosás és Tartálytisztítás

Tudjon meg többet a Shell közúti szolgáltatásairól

Állomás kereső

Több, mint 40 ezer töltőállomással világszerte, további 10 ezer partner állomással a világ egyik legnagyobb hálózatát a Shell biztosítja.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub online felületünkön naprakészen nyomon követheti a tranzakcióit, riportokat és biztonsági beállításokat készíthet, letöltheti elektronikus számláit.