2015/11/06

Egyes ügyfelek új euroShell szolgáltatója a FleetCor

A Shell napjainkra a kiváló minőségű üzemanyagokról, Európában az egyik legnagyobb töltőállomás-hálózatról, valamint a vállalkozások számára kínált innovatív flottakezelési megoldásokról vált ismertté. Cégünk az üzemanyagkártya-szolgáltatások területén már jelenleg is számos országban működik együtt a FleetCor vállalatcsoporttal. A FleetCor a világ egyik vezető szolgáltatója a kereskedelmi üzemanyagkártyák, valamint a kis- és középvállalkozások részére nyújtott speciális fizetési termékek piacán. Ezt az együttműködést novembertől Magyarországra is kiterjesztjük, és a változás értelmében a 40 000 liter éves forgalom alatti ügyfélszegmensben 2015. november 23-tól a FleetCor Hungary Kft. lesz jelenlegi ügyfeleink szerződéses partnere. A szóban forgó vállalkozások részére a napokban küldjük ki a részletes tájékoztatót. Érintett partnereink esetében új, a FleetCor által jegyzett Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, melyet az alábbi linken olvashat:

www.fleetcor.hu/altalanosszerzodesifeltetelek

Az átruházástól függetlenül, érintett ügyfeleink azonban természetesen továbbra is zavartalanul használhatják euroShell és Shell üzemanyagkártyájukat kiváló minőségű üzemanyagok és szolgáltatások vásárlására a Shell töltőállomásokon, valamint a további kártyaelfogadó helyeken.”

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

EUR bankszámlaváltozás

Ezúton értesítjük Önt, hogy új euró bankszámlát nyitottunk a Citibanknál, és a jövőben ezen keresztül kívánjuk bonyolítani tranzakcióinkat azon ügyfeleinkkel akik szerződésük szerint euróban fizetnek. Erre tekintettel rövidesen megszüntetjük régi bankszámláinkat a The Royal Bank of Scotland N.V.-nél (RBS), azt követően pedig csak a Citibanknál vezetett számlákat használjuk.

Shell üzemanyagkártya – kapcsolat

Tudjon meg többet arról, hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot.

You May Also Be Interested In

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.