Hogyan vehet részt a promócióban? 

  1. Térjen be bármely Shell töltőállomásra!
  2. Vásároljon legalább 1000 Ft értékben a Deli by Shell étel- és italkínálatából és kérje Promóciós Szelvényét a kasszánál. 
  3. Töltse fel a Promóciós Szelvény Sorszámát 2019. június 16. napjáig a lenti gombra kattintva, adja meg a kért adatokat és máris részt vesz a Promócióban!
  4. Nyerjen! Legyen a 10 szerencsés egyike, aki másodmagával részt vehet egy élményfőzésen Fördős Zével! 

A Promóció további részleteiért görgessen lejjebb!

 

Játsszon velünk!

Növelheti nyerési esélyét, ha további kódokat tölt fel!

Az élményfőzésen történő részvételhez őrizze meg a Promóciós Szelvényt és a vásárlást igazoló nyugtát! 

A Promóció 2019. április1. és 2019. június 16. között, vagy visszavonásig tart. A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (Játékos), aki a Promóció feltételeinek teljes körűen eleget tesz. A Promócióban részt vevő DelibyShell Termékek: a helyben készült-és csomagolt szendvicsek, panini, hot-dog, grill tortilla, a helyben sütött pékáru-termékek, pultnál kapható gyümölcsös müzli laktózmentes joghurtból, és a helyben készült italaink közül bármelyik. A Termékek listáját a Promóciós Szabályzat tartalmazza vagy azokról érdeklődjön a Töltőállomásokon. A Promóciós Sorszám a Promóciós Szelvényen található12 karakterből álló kód, amelynek feltöltésekor a Játékosnak meg kell adnia e-mail címét és telefonszámát. Egy Promóciós Sorszám csak egyszer tölthető fel. Harmadszori feltöltés esetén a Szervező érvénytelen kódként kezeli a harmadszor feltöltött Promóciós Kódot, és arról a Weboldalon online üzenetben ad visszajelzést a Játékos részére. A Játékos több Promóciós Kódot is feltölthet a Weboldalon, azzal a feltétellel, hogy azonos Játékostól a Promóciós Időszak alatt maximum 30 Promóciós Kódot fogad a Szervező, az ezeket meghaladó Promóciós Kóddal a Játékos a Promócióban nem vehet részt. Amennyiben a Játékos a Promóciós Időszak alatt tíz alkalommal érvénytelen Promóciós Sorszámot próbál feltölteni a Weboldalon, akkor a Játékos a tizedik próbálkozást követően a Promócióból kizárásra kerül a Szervező által, a Promócióban a továbbiakban nem vehet részt a továbbiakban.  A Promóciós Szelvényt és a vásárlásról kapott nyugtát a Nyeremény átvételéig meg kell őrizni, mert a Nyereményeket átvenni kizárólag a Promóciós Szelvény és a nyugta bemutatásával lehet. A Promóciós Szelvény átvétele és a Promóciós Sorszám feltöltése a Promóciós Szabályzat elfogadását jelenti a Játékos részéről. A Szervező a Nyerteseket a megadott e-mail címen és telefonszámon értesíti. A Személyes adatok kezelésére a Promóció Adatvédelmi Tájékoztatója vonatkozik. Nyeremények sorsolása 2019. június 18-én 9 órakor, közjegyző jelenlétében történik. A Sorsolás nem nyilvános. A Nyeremény, vagyis a 10x2 főre szóló élményfőzés időpontja: 2019. július 3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót bármikor visszavonja, vagy a Promóció feltételeit a vásárlók Weboldalon történő tájékoztatása mellett bármikor megváltoztassa. Szervező: Shell Hungary zRt (1113 Budapest, Bocskai út 134.)

További részletekért tekintse meg a Promóciós Szabályzatot és az Adatvédelmi Tájékoztatót!

A képek illusztrációk.

A klasszikus ízek útján

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.
Klasszikus szendvicsek bemutatása Deli by Shell módra.
Részlet 1

Retro májkrémes szendvics

Ha azt hiszi, hogy mindent tud erről a szendvicsről, akkor érdemes megkóstolnia ezt a dijoni mustárral tuningolt verziót.

Részlet 2

Előre tervezve

Minőségi, omlós falatok csomagolt kiszerelésben. Kóstolja meg új Bacon & Kolbász szendvicsünket, melyet a magyaros vajkrém, salát és paprika tesz zamatossá.

Részlet 3

Retro tarjás szendvics

Tarja, tojás, tormakrém és egy friss üdítő zöld pesztó. 

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.

A képek illusztrációk.

A képek illusztrációk.

"Jó ízekben otthon vagyok" Fördős Zé

EZEK IS ÉRDEKELHETIK MÉG

Tegye az utazást élménnyé!

Üzleti út vagy családi kirándulás? Egyedül vagy társasággal? Bárhova és bárhogyan is utazik, a minőségi pihenő legyen az utazás része. Mert felfrissülni élvezet.