Mosolygó szakállas férfi fák előtt állva, a részvénytulajdonosi értékteremtés grafikonnal a háttérben

Értékteremtés részvényeseink számára

Értéknövelés egy dinamikus portfolió kialakításával és fegyelmezett tőkeallokációval

Fölfele tekintés az égre fényvisszaverő épületek között

Powering Progress stratégiánkkal a vállalati részvények és osztalékok értékének növelésével értéket teremtünk részvényeseink számára. Ezáltal világszerte több millió ember megtakarításait és nyugdíjalapját gyarapítjuk.

Üzleti portfoliónk dinamikus összeállításával erőteljes bevételnövekedést törekszünk generálni. Ez azt jelenti, hogy továbbra is biztosítjuk a világban jelenleg szükséges energiát, miközben folyamatosan növeljük a tisztább energiába való befektetéseinket. Emellett fenntartjuk a pénzügyi fegyelmet és a stabil költségvetési egyenleget, hogy a vállalatunk erős és ellenálló maradjon, valamint ki tudjuk használni az energiaátmenetben rejlő lehetőségeket.

Egy laptop előtt álló nő egy épület ablaka mögött, a lemenő nap fényében

Jelenleg számos erősségünk van. Ezek közé tartoznak a szoros ügyfélkapcsolataink, a világszintű kereskedelmi tevékenységünk és az integrált üzleti modellünk, amely az egész világra kiterjedő hálózatban termeli, vásárolja, továbbítja, szállítja és értékesíti az energiát.

Ezekre az erősségeinkre építve alakítjuk át vállalatunkat három pillér, irányvonal mentén: Növekedés, Átmenet és Upstreams. A Növekedés pillére magában foglalja töltőállomásainkat, üzleti ügyfeleink üzemanyagellátását, az energiaszolgáltatást, hidrogént, bioüzemanyagokat, elektromos járműtöltést, természet-alapú megoldásokat, valamint a szén-dioxid-leválasztást és
-tárolást. Összpontosít az ügyfeleinkkel folytatott együttműködésre a nettó zéró kibocsátásra való átállás felgyorsításában.

Egy férfi egy mosolygó gyereknek segít a növények öntözésében a kertben

Az Átmenet pillére magában foglalja az integrált gáz, valamint vegyi anyag és termékek üzletágainkat, és fenntartható készpénzforgalmat generál. Az Upstream pillére a létfontosságú olaj és földgáz-ellátással biztosítja a részvényeseink részesedéséhez, és a vállalat átalakításához szükséges készpénzt és bevételeket.

Portfoliónk dinamikus összeállításával, a pénzügyi fegyelem és a stabil költségvetési egyenleg fenntartásával továbbra is meggyőző befektetési lehetőséget kínálunk részvényeseink számára.