Ebben a részben

A kútjainknál

Shell Select

egy férfi és egy fiú ételt vásárol egy shell töltőállomáson

Shell Select

Tankoljon fel finomságokkal is az Önre váró út előtt! A Shell Select üzletekben finom ételek, harapnivalók és italok állnak rendelkezésére. Szeretnénk, ha mindent megtalálna nálunk, amire az utazás során szüksége lehet, és kizárólag olyan partnerekkel működünk együtt, akikről úgy gondoljuk, hogy tökéletes segítséget nyújtanak Önnek, hogy elérje úti célját.

Deli2go

egy férfi a blokkért nyúl, amit a shell töltöállomás egyik alkalmazottja ad át neki

Deli2go

Akár hosszú, akár rövid útra indul, mindig nagy öröm, ha útközben finom falatokkal lepheti meg magát. A Shell töltőállomásokban nem fog csalódni, mert az ételekért felelős, lelkes személyzet mindennap friss és finom alapanyagokból készíti el az ételeket. Díjnyertes, frissen készülő ételeinkről és péksüteményeinkről még a legkényesebb ízlésű vendégeink is elismeréssel nyilatkoznak.

Tekintse meg a legújabb menüajánlatainkat

Costa kávé

három csésze kávé, a deli2go választékát bemutatva

Costa kávé

Ha meg tudja különböztetni a lattét az eszpresszótól, akkor imádni fogja Costa kávéinkat. Élvezze a legfrissebb kávébabok finom ízét, és új erőre kapva vághat neki a munkanapnak.

Tekintse meg a legújabb kávéakcióinkat

2theloo

egy anyuka gyereket tart a kezében és a Shell töltőállomás egyik alkalmazottjával beszélget

2theloo

A 2theloo mellékhelyiségek tágasak, hangszigeteltek, 100%-ban érintésmentesek, és minden használat után kitakarítjuk őket. A babaetető és pelenkázó helyiségeinknek és a mozgásukban korlátozott vendégeink számára fenntartott mellékhelyiségeknek köszönhetően a Shell töltőállomások valóban mindenkinek ideális helyet biztosítanak a felfrissüléshez. Micsoda megkönnyebbülés!

Keresse meg a legközelebbi WC-t a könnyen használható töltőállomás-keresőnkkel

Waitrose

egy nő élelmiszert vásárol a shell töltőállomáson

Waitrose

Kényeztesse egy kicsit az ízlelőbimbóit. Legyen szó sürgős vacsoráról vagy heti bevásárlásról, a kiváló Waitrose ételeink széles választékától még a legfinnyásabb családtagnak is eláll a szava.

Kiemelt tartalom

Közösségek

Célunk, hogy jó „szomszédok” legyünk, bárhol is dolgozzunk, és hozzájáruljunk a közelben élő közösségek jólétéhez.