Ebben a részben

B mint bámulatos

És B mint B500, amely a németországi Baden-Badenbe vezet. Geoff Hill író a végére jár annak, hogy vajon ez-e Európa legjobb motoros útja.

Fent a hegyekben

Ha szereti a szabadtéri tevékenységeket, a svájci Alpok mindenben a rendelkezésére áll: síelés, snowboard, hegyi kerékpározás, gyalogtúrázás, vadvízi evezés. De mi másfajta élvezetre vágytunk. James Mills autós újságíró a legendás Flüelapass felé vette az irányt.

Éjféli nap

Csatlakozzon az autós újságíró Angus Frazer utazásához a világ végére, ahogy 1600 kilométert vezet Európa legészakibb csücskéig.

Csendes-óceáni autópálya

Hajnali 4 óra van, június 21-én, az év leghosszabb napján. A garázsban egy autó, a kulcsok az éjjeli szekrényen, az ajtó pedig a Csendes-óceáni autópályára nyílik. Kell valakinek ébresztőóra? Nekem ugyan nem.

Ördögi hajsza

A Targa Tazmán Utcai Rali egy pokolian izgalmas útvonal. Az úgynevezett „legizgalmasabb aszfaltozott rali" verseny keresztülhalad az Ausztrália keleti csücskénél elhelyezkedő szigeten.

Út Norvégiába

Kevesen hallottak róla. Még kevesebben vezettek rajta. James Mills autós újságíró bemutatja Önnek a Lysebotn út titkos vezetési élvezeteit.

Viharjelzés

Az Egyesült Királyság legcsapadékosabb vidékére utazunk, hogy felfedezzük Európa egyik legjobb útját.

Kiemelt tartalom

10 biztonsági tanács

Fogadja meg Don Palmer tanácsait, és Ön is elsajátíthatja a biztonságosabb vezetési stílust.

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1