Ebben a részben

Amszterdam

Amszterdam inkább hajóiról és kerékpárjairól, mint autóbarát utcáiról ismert. Victoria MacMillan autós újságíró Hollandiába, a Royal Dutch Shell otthonába utazott.

Barcelona

Barcelona, készülj: lerántjuk a leplet éjszakai titkaidról! Jane Cloete autós újságírót küldtük a katalán főváros éjszakai utcáira, hogy találjon egy titkos pályát.

Berlin

A valaha felosztott Berlin most egy vibráló, modern metropolisz, amely ötvözi a régit és az újat. Az autós újságíró, James Mills nézte meg a város nevezetességeit.

London

Olvassa el cikkünket, és fedezze fel a hajnali Londont – a dugódíj nélküli és torlódásoktól mentes várost.

Brugge

Brugge történelmi városa szűk sávjairól és gyalogos zónáiról ismert. Hogyan gondolhatta az autós újságíró, Luke Ponsford, hogy itt ütős pályát talál?

Madrid

A spanyol fővárosban éjjel-nappal zajlik az élet, itt a bulizást sokkal fontosabbnak tekintik az alvásnál. Ennek ellenére elküldtük James Mills autós újságírót egy újabb titkos pálya keresésére.

Párizs

Az autós újságírót, Robert Puyalt küldtük egy titkos pálya éjszakai keresésére.

Marrakesh

Marrakesh éjszakai látványa és hangjai csak akkor kelnek igazán életre, ha két keréken utazunk. Gary Inman a motorjára száll, és beleveti magát az őrületbe.

Prága

Daniel Ford autós újságírót küldtük a cseh fővárosba, hogy a város szűk, középkori utcáit járva keressen egy újabb titkos pályát.

Róma

Az olasz autós újságírót, Giuliano Pavonét küldtük nemzete fővárosába egy titkos pálya keresésére.

San Francisco

Pat Devereux autós újságírót San Francisco-i túrára küldtük abba a városba, amelyet a San Francisco-i zsaruban tett halhatatlanná az 1968-as film sztárja, a hidegvérű zsaru, Steve McQuinn.

Tokió

Semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor az ember a világ műszakilag legfejlettebb országának fővárosában autózik. Nik Berg autós újságíró végigvezet minket Tokió leghíresebb útján.

Varsó

Rohamosan növekvő gazdaságával és ágaskodó nemzeti önérzetével Lengyelország csillaga felemelkedőben van. Maciej Pertynski helyi újságírót küldtük éjszakai portyázásra a fővárosba, Varsóba. Ő pedig újra felfedezte a nagykorúvá vált várost.

Kiemelt tartalom

10 biztonsági tanács

Fogadja meg Don Palmer tanácsait, és Ön is elsajátíthatja a biztonságosabb vezetési stílust.

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1