számla-mobiltelefon 50:50 kép

Tartsa kézben az irányítást

A szorosabb kontroll keretében napi, heti és havi limitet is beállíthat valamennyi Shell kártyájához, sőt akár a velük megvásárolható termékek körét is meghatározhatja. Megadhatja, hogy a járművezetők mikor, milyen termékekhez használhassák az egyes kártyákat.

Azonnali intézkedés

A Shell kártyái a hét minden napján, napi 24 órában letilthatók – illetve a tiltás feloldható – az összes belföldi és külföldi kúthálózaton a kártyával való visszaélés, a kártya elvesztése, a jármű jogosulatlan használata vagy telephelyre történő jogosu­latlan behatolás gyanúja esetén. A kártyákat ideiglenesen is letilthatja arra az időre, amíg a flotta úton van, majd meghatározott időszakokra – amikor a kártyát használni szeretné – feloldhatja a tiltást. Emellett az új kártyák megrendelése szintén egyszerűen, telefonálás nélkül elintézhető.

kamionok a parkolóban-Ipad 50:50 kép

Valós idejű visszaélés-észlelés

Valós idejű visszaélés-észlelési rendszerünk a szokásostól eltérő tranzakciók esetén riasztja biztonsági szakértőinket. Bármilyen rendellenesség esetén azonnal értesítjük önt, így gyorsan intézkedhet és csökkentheti a vállalkozását fenyegető kockázatot. Ha azonnali értesítést szeretne, ezt a szolgáltatást SMS-ben is kérheti.

Fokozott védelem

Mindegyik kártya chippel* és egyedi PIN-kóddal van ellátva, valamint a fokozott bizton­ság érdekében dombornyomással feltüntethető rajta a jármű rendszáma vagy a jármű­vezető neve.

*Chip jelenleg csak az újonnan megrendelt, belföldi használatra jogosító kártyákban található. A nemzetközi kártyák várhatóan 2018 első negyedévétől lesznek chippel ellátva.

Korszerű töltőállomás-biztonságtechnika

Számos Shell töltőállomáson belső kamerarendszer működik,1 amely nagy felbontású felvételeinek és gyors keresési folyamatának köszönhetően komoly visszatartó erőt jelent a visszaélésekkel szemben, és hatékony segítséget jelent az elkövetők azonosí­tásához2. A bankkártyaterminálok működését is figyelő kamerák3 mellett jól kivilágított parkolóink gondoskodnak a gépjárművezetők biztonságáról.

1 Az ajánlat elérhetősége a helyi hálózattól és rendszerektől függően országonként változhat. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon ügyfélmenedzseréhez.

2 Az ide vonatkozó jogszabályokban foglalt korlátozásokkal férhető hozzá.

3 Valamennyi biztonsági intézkedés megfelel az adatvédelmi jogszabályoknak

Autók az autópályán-Mobiltelefon 50:50 kép

Biztonsági beállítások

Kártyáink biztonságát a beépített chip, az egyedi pin kód és flotta pin kód segítik, valamint a hátoldalon megjelenített CVV2 kód, mely az online várálásokat teszi biztonságosabbá. Kártyatiltásra a nap 24 órájában, a hét minden napján van lehetősége. Kártyáját igény szerint korlátozhatja: megadhatja mely országokban vagy állomásokon nem kívánja használni, illetve eldöntheti, milyen kategóriájú termékek vásárolhatók vele az állomásokon. Biztosítunk tranzakció figyelést is, a rendellenes tranzakciókról SMS riasztást kaphat.

Folyamatos éberség

A testre szabott, valós idejű tranzakciós kimutatások segítségével még jobban átláthatja vállalkozása kiadásait. A rendellenes tranzakciók és a szokatlan tevékenységek azonosítására pedig testre szabható e-mailes Shell Fleet Hub riasztásokat is beállíthat. Mind­ennek köszönhetően tökéletesen nyugodt lehet, és még nagyobb biztonságban tudhatja flottáját.

Teljes kontroll, bárhol, bármikor

A Shell Fleet Hub mobilalkalmazás4 segítségével útközben is kezelheti flottáját: bárhol, bármikor új kártyákat rendelhet, letilthatja a meglévőket, biztonságosan kezelheti az üzemanyag-költségeket, megtekintheti a tranzakciós kimutatásokat és az elektronikus számlákat.

4 Elérhető várhatóan 2018 januárja után

 

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Üzemanyag-kezelés

Célunk, hogy olyan tippeket, online eszközöket és rugalmas megoldásokat biztosítsunk Önnek, amelyek segítségével gördülékenyebben üzemeltetheti a flottáját.

Kiterjedt töltőállomás-hálózat

Bárhol is legyen, mindig lesz a közelben egy Shell töltőállomás. Használja töltőállomás-keresőnket, vagy töltse le mobilalkalmazásunkat, hogy megtalálja a legközelebbi Shell töltőállomást.